Akşener'den 'uzaktan eğitim' çıkışı: Derhal bu karardan vazgeçin!

Akşener'den 'uzaktan eğitim' çıkışı: Derhal bu karardan vazgeçin!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, deprem bölgesi Adana’da gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Uzaktan eğitim kararına tepki gösteren Akşener “Derhal bu karardan vazgeçin” dedi.

Depremin yıkım yarattığı illerde depremzedeleri ziyaret eden, dertlerini ve sorunlarını dinleyerek yardım eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener YÖK’ün uzaktan eğitim kararına “Derhal bu karardan vazgeçin” diyerek tepki gösterdi. 

Akşener’in açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle:

Ben 5 gün boyunca her gün depremden zarar gören bir ilimizi ziyaret ettim. Mümkün olduğunca vatandaşlarımızın sesini duyurmaya gayret ettik. Şimdi de Adana’dayız. Şuanda yapılması gerekenler var. Bu üniversitelerin kapatılması meselesinden bugün iki açıklama yapıldı. Birincisi nisan ayında bu kararın gözden geçirilmesi. Derhal bu karardan vazgeçilmesi gerektiğini ifade etmek isterim. KYK yurtlarının ailelere verilmesi son derece yanlıştır. 99 depremini Kocaeli’de yaşamış biriyim ben. Aileleri KYK yurduna yerleştirmek yanlıştır. Bizim inançlarımıza aykırıdır. Bizim geleneklerimize aile yaşayış biçimimize aykırıdır. İstanbul’da en az 100 bin kişilik kapasitesi olan finans merkezi var. Orası 10 gün içinde açılabilir. Böylece de KYK kursları serbest kalır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar