Akşener’den Özgür Özel’e tebrik mesajı!

Akşener’den Özgür Özel’e tebrik mesajı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’i tebrik etti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akşener, Özel’i şu sözlerle tebrik etti: Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayında genel başkan olarak seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor; Kurultay sonuçlarının Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

aksener.jpg

Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan kurultay sonucunda CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. Özel 812 oy alırken Kemal Kılıçdaroğlu 536 oy aldı.

Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni Genel Başkanı olarak yaptı konuşmada şunları söyledi: "Hayatımın en büyük gururunu yaşıyorum. Bunu CHP'nin 100. yılında ve hatta Türkiye'nin kurulan ilk sandığında ikinci yüzyıla yön verecek partimizin kurultayında oy birliğiyle bu onurlu görevi yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İlk tur sonuçlandıktan sonra daha önce pek az deneyimlenen ve ikinci tura kalan seçim sırasında 'ben oraya geleyim Özgür Başkana elini kaldırayım' diyen ve bizimle birlikte olan, bundan sonra Adalet Yürüyüşü'ne hep beraber devam edeceğimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Sorumluluğun farkındayım. Gazi Mustafa Kemal'in, Bülent Ecevit'in, Hikmet Çetin'in, Altan Öymen'in ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda oturmak ve onların emanetine sahip çıkmak benimle birlikte hepinizin görevidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar