Akşener mitinge ilk kez eşiyle çıktı: O sözleri sonrası utanıp kaçtı!

Akşener mitinge ilk kez eşiyle çıktı: O sözleri sonrası utanıp kaçtı!
Millet İttifakı'nın İzmir Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingine eşi Tuncer Akşener’le birlikte çıkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, vatandaşları selamladıktan sonra eşinin bir süre sonra alandan uzaklaşması sonrasında gülerek “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı''nın İzmir Gündoğdu Meydanı''ndaki büyük mitingine yoğun bir katılım gözlendi. Kılıçdaroğlu''nun iktidar mesajlarıyla öne çıkan mitingde bir de ilk yaşandı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mitingde sahneye çıkarak sırasıyla konuşma yaptı.

"UTANDI KAÇTI"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingde bir ilki yaşadı. Sahneye eşi Tuncer Akşener’le ilk defa birlikte çıkan Akşener, vatandaşları eşiyle selamladı.

Tuncer Aşener kısa süre sonra sahneyi terk edince Meral Akşener de gülerek “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar