AKP'ye oy veren kadın isyan etti: Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim

AKP'ye oy veren kadın isyan etti: Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim
Sokak röportajında konuşan bir kadın vatandaş AKP'ye oy verdiği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Gelen zamlara isyan eden kadın, "Valla ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim.“ dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Ülkemizde vatandaşların nabzını tutan sokak röportajları sebebiyle her geçen gün ilginç görüntülere tanık oluyoruz.

Sokak röportajlarında konuşan vatandaşların ekonomi hakkında fikirleri ise sık sık gündem oluyor. Özellikle seçimden sonra yapılan röportajlarında, kimi vatandaşlar durumdan memnun olduğunu söylerken kimi vatandaşlarda durumun hiç iyiye gitmediğinden yakınıyor.

Yine bu anlamda ilginç bir video sosyal medyada gündem oldu.

“Medyali TV” isimli Youtube kanalına konuşan bir vatandaş, AKP’ye oy verdiği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Son zamanlarda art arda gelen zamlar hakkında bir şey düşünemediğini belirten kadın, “Asgari ücrete zam yapıldı diye seviniyorlar, oy verdik diyorlar. Valla ellerim kırılsaydı da vermeseydim.“ dedi.

Muhabirin “Neden pişman oldunuz?” sorusuna ise kadın, şöyle cevap verdi: “Niye pişman olmayayım kızım. Dedik ki adam gibi adam var. Ne adamlığı, göstersin adamlığını. Ne kiralara bakabiliyor, ne de bir şey edebiliyor. Ben şimdi 11 bin 400 lira maaş aldım, 8 bin lira kira vereceğim, geriye ne yapacağım? Tayyip Erdoğan hiç bakıyor mu bize? Anca oy verin diye geziyordu. Şakır şakır gezdi, şimdi de kenara çekildi.”

Kendisine yöneltilen “Seçimden sonra Erdoğan düzeleceğimizi söylemişti. Seçimin üzerinden 2 ay geçti ve pişman oldunuz. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna kadın vatandaş, “Ne düzelmesi be! Resmen bizi kandırdı” diyerek cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar