AKP'lilerden ilginç yazışmalar: "Allah Emine Erdoğan'ı affetsin"

AKP'lilerden ilginç yazışmalar: "Allah Emine Erdoğan'ı affetsin"
Sosyal medyada AKP'lilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın el ele verdikleri poz üzerinden tesettür üzerine yaptıkları yazışmalar dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün Muğla'nın Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti ve çevresindeki tarihi yerleri ziyaret etti.

Erdoğan çifti, antik kenti ve çevresindeki tarihi yerleri ziyaret sırasında birlikte kalıntıları inceledi, ardından el ele tutuşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

20190820-2-37822320-46910187-web.jpg

Çektirilen hatıra fotoğrafını sosyal medyada paylaşan AKP'li bir hesap "Reis yine çıtayı Allahu Ekber dağlarına çıkarmış. Reis yapma böyle işimizi zorlaştırıyorsun" ifadelerini kullandı.

"ALLAH EMİNE ERDOĞAN'I AFFETSİN"

Bu paylaşımın altına AKP'li başka hesaplardan gelen yorumlar dikkat çekti. Twitter'da Akın ismini kullanan bir hesap, paylaşımın altına yaptığı yorumda Emine Erdoğan'ın tesettürünü eleştirerek "Emine Erdoğan tam tesettürlü olsa daha iyi olurdu. Allah Teâlâ ona da tam tesettürlü olmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın altına yapılan bir başka yorumda ise "Zaten tam tesettürlüydü ama devlet için bir şeyleri feda etmesi gerekti. Allah affetsin" ifadeleri kullanıldı.

Twitter'daki bu yazışmanın dikkat çekmesinin ardından yazışma kısa sürede silindi.

akpliler.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar