AKP’li Vekil Bahadır Yenişehirlioğlu 562 bin liralık saati hakkında ilk kez konuştu

AKP’li Vekil Bahadır Yenişehirlioğlu 562 bin liralık saati hakkında ilk kez konuştu
AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tepki çeken yarım milyon lirayı aşan değerdeki Rolex saati için açıklama yaptı.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği anları Instagram'da paylaşmasının ardından, AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Rolex marka saati gündeme geldi.

Yenişehirlioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelen ziyaretçilerle çektiği 'selfie'yi sosyal medya hesabında paylaşarak, "Biz, bu milletin ta kendisiyiz" notuyla AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketledi.

kapak-095423.jpg

Yenişehirlioğlu'nun fotoğrafında taktığı saati görenlerden AKP’li vekile art arda eleştiriler geldi. Yenişehirlioğlu, daha sonra fiyatı yaklaşık 562 bin TL olduğu belirtilen saatini gösteren fotoğrafını sosyal medyada gelen tepkilerin ardından kaldırdı.

ALIN TERİ VURGUSU

Yenişehirlioğlu, daha sonra paylaşımını neden kaldırdığına dair bir açıklama yaparak, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi, arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerdir. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter'da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor" ifadelerini kullandı.

094641383-bahadiryenisehirtw.jpg

AKP'li milletvekili, "Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi.

VATANDAŞ AKP’Lİ VEKİLLERİ MERCEK ALTINA ALDI

Bayram tatili vesilesiyle toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması, birçok ailenin seyahat imkanlarını artırırken, İstanbul'un tarihi semtlerinden Eminönü'yü ziyaret eden bir gencin yaptığı açıklama sonrası AKP'li isimlerinden gelen tatil paylaşımları gündemde tartışmalara yol açtı.

17 yaşındaki bir genç, ailesiyle birlikte Eminönü'ne ilk kez ziyaret ettiği sırada "Pahalı olduğu için biraz gezebiliyoruz" sözleriyle gündeme gelmişti. Bu sözlerin ardından babasının "Bir balık ekmek bile yiyemiyoruz" şeklindeki yakınması, toplumsal eşitsizlik ve ekonomik zorluklara ilişkin derin tartışmalara neden oldu.

akpnin-sosyete-gundemi-monacoda-istakoz-paylasimi-ebg8.webp

Tartışmaların odağında ise AKP İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması yer aldı.

screenshot-2-kxri.jpg

Şebnem Bursalı'nın paylaşımının ardından, eski AKP Çankırı Milletvekili ve İş İnsanı Hüseyin Filiz'in bir ay önce ailesiyle birlikte Maldivler'de çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması da tepki topladı. Fotoğrafların altına "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel" notunu düşen Filiz, tepkiler üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Filiz, açıklamasında siyasette herhangi bir aktif görevde bulunmadığını ve milletvekilliği görevinin 2018'de sona erdiğini hatırlattı. Gelen tepkileri "maksatlı ve haddini aşan sözler" olarak niteledi ve paylaşımlarının kişisel tatil anılarını yansıttığını belirtti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar