AKP'li Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılıdır

AKP'li Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılıdır
Ağrı Belediye Başkanı AKP’li Savcı Sayan, dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundan olduğunu söyleyerek “Dolayısıyla Obama da Trump da Ağrılıdır” dedi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nca organize edilen Ağrı Dağı Paneli’nde AKP’li Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın sözleri damga vurdu.

Ağrı’nın kadim bir kent olduğunu insanlığın doğuş yeri olduğunu savunan Sayan, “Herkes Ağrılıdır. Çünkü dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundandır. Dolayısıyla Trump da, Obama da Ağrılıdır” dedi.

Sayan'ın açıklamaları şöyle:

"Eğer biz dünyanın tanıdığı bu dağdan faydalanıp, dikkatleri bu dağa çekebilirsek, dağcılık konusunda Ağrı'yı bir merkez haline getirebilirsek, inanıyorum ki Ağrı dünyada parlayan bir yıldız olacak. İçişleri Bakanımızdan söz aldık. İnşallah ilk defa bu yıl, Ağrı Dağı eteğinde bir festival düzenleyeceğiz. İnşallah büyük bir coşku ile festivalimiz gerçekleşecek. Bilim insanlarını, dağcılıkla uğraşan kardeşlerimizi mutlaka buraya çekmeliyiz. Ağrı'yı tanıtmalıyız. Ağrı kadim bir kenttir. İnsanlığın doğuş yeridir. Herkes Ağrılıdır. Çünkü dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundandır. Dolayısıyla Trump da, Obama da Ağrılıdır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar