AKP'li kaynaklar Berat Albayrak'ın istifası için ne dedi? İsmail Saymaz açıkladı

AKP'li kaynaklar Berat Albayrak'ın istifası için ne dedi? İsmail Saymaz açıkladı
Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini açıkladı. Gazeteci İsmail Saymaz da istifa haberine karşılık bir açıklamada bulunarak, "AK Partili kaynaklarım, Bakan Albayrak’ın istifasını doğruluyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu istifayı onaylayıp onaylamayacağı şimdilik belli değil" dedi

Gazeteci İsmail Saymaz, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın  istifa haberine karşılık bir açıklamada bulunarak, "AK Partili kaynaklarım, Bakan Albayrak’ın istifasını doğruluyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu istifayı onaylayıp onaylamayacağı şimdilik belli değil" dedi

İsmail Saymazın açıklmaası şöyle:

"Şayet bir siber saldırı değilse Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın İnstagram hesabından istifası yayınlandı. Ancak Berat Albayrak’ın Twitter hesabına erişilemiyor.

Bakan Albayrak’ın istifası 43 dakika önce yayınlandı. Şu ana kadar, başta Sabah grubu olmak üzere iktidar medyasında herhangi bir yalanlama olmadı.

AK Partili kaynaklarım, Bakan Albayrak’ın istifasını doğruluyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu istifayı onaylayıp onaylamayacağı şimdilik belli değil."

ismail-saymaz-003.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar