AKP'li isim 'Ankara'ya talibim' diyerek açıkladı: Mansur Yavaş'a fark atacağız

AKP'li isim 'Ankara'ya talibim' diyerek açıkladı: Mansur Yavaş'a fark atacağız
'AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı kim olacak' sorusu merak edilirken, AKP cephesinden dikkat çeken bir isim Ankara'ya talip olduğunu açıkladı. Peki bu isim kim? İşte detaylar...

Türkiye 31 Mart 2024’te yerel seçimlere gitmeye hazırlanırken siyasi partilerin çalışmaları hız kazandı. Özellikle Cumhur İttifakı cephesinden AKp’nin büyükşehirlerdeki adayları büyük merak konusu olurken, Ankara için dikkat çeken bir açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara adaylığına talip olduğunu söyledi.

murat-kose.jpg

Hürriyet’e açıklamalarda bulunan Murat Köse, görevi boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik analizler yaptığını belirterek, şunları söyledi: “Bu süreçte doğal olarak ‘Aday mısınız?’ diye soruyorlar. Bizim parti geleneğimiz çok böyle adaylık üzerinden değil de daha çok genel merkezin değerlendirmesi şeklinde yürüyor”

“ANKARA’YA TALİBİM”

Bir sonraki hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının belli olacağını söyleyen Köse, “Ben de bu çerçevede kendi niyetimi ifade etmek istiyorum. Allah nasip ederse Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına talip olduğumu ifade ediyorum. Ankara’ya talibim” diye konuştu.

Siyasetin bir iddia işi olduğunu belirten Köse, hizmet ve eser üretme konusunda AKP’yi geçecek kimsenin olmadığını vurguladı.

“ANKARA ŞU AN PIRILTISINI KAYBETMİŞ BİR ŞEHİR”

Mamak Belediyesi’nde şu ana kadar yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Köse, “Mamak’ta 174 başlıkta hizmet ürettik, iş ürettik, proje ürettik. Mamak’ta yaptığımız bu güzel eserlerin benzerlerini tüm Ankara’daki hemşehrilerimin hizmetine sunmak istiyorum. Şu anda Ankara pırıltısını, enerjisini kaybetmiş bir şehir. Sorunlar ve ihtiyaçlar çözülmediği için sıkıntılar birikerek yumak haline geldi” ifadelerini kullandı.

22 YILDIR TEŞKİLATTA

31 Mart akşamı AKP’nin Ankara’yı yeniden kazanacağına inandığını aktaran Köse, 22 yıldır AKP teşkilatında çalıştığını vurguladı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar