Akbank'tan her şeyi değiştirecek ekim ayı emekli promosyonu geliyor

Akbank'tan her şeyi değiştirecek ekim ayı emekli promosyonu geliyor
Milyonlarca emekli devlet bankalarının promosyonları arttırmasını beklerken yarışı başlatan ve emekli promosyonunu 7 bin 500 liraya kadar çıkaran Akbank'tan yeni bir adım daha geleceği iddia edildi. İşte bankacıların tahminine göre Akbank'ın ekim ayı emekli promosyonu.

AKBANK'TAN HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK EKİM AYI EMEKLİ PROMOSYONU GELİYOR!

Hükümetin faiz kararları nedeniyle dolar ve enflasyonda yükseliş devam ederken geçinmekten zorlanan milyonlarca emekli gözünü devlet ve özel bankalar tarafından verilen maaş promosyonları çevirdi.

Devlet bankalarının 650 ve 750 lira gibi rakamlar verdiği bir dönemde emekli promosyonunu 7500 liraya çekerek bankalar arasında yarış başlatan Akbank''tan ekim ayı için yeni bir adım geleceği iddia ediliyor.

AKBANK''IN EMEKLİ GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Akbank tarafından yapılan açıklamalarda güncel promosyon ödeme rakamları şu şekilde bildirildi. Kampanya Eylül ayının sonuna kadar geçerli olacak.

Akbank Ekim ayı promosyon rakamları artacak mı, sabit mi kalacak?

"SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 1 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanabilirsiniz.
Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz."

BANKACILAR 8 BİN LİRA BEKLİYOR

Akbank tarafından yapılan açıklamalarda promosyon da son tarihin 30 Eylül olarak açıklandığı gözlemlenmekte. Buna göre ise 7 bin TL promosyona ek 500 TL''de chip para veren bankanın Ekim ayında tekrar bir devrim yaparak rakamlarını 8 bin TL''nin üstüne çıkarması bekleniyor. Bankacılık sektöründen gelen ilk bilgiler de durumlar bu şekilde.

Emekli promosyonları ile ilgili her an güncel gelişmelerden haberdar olmak için ise Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar