Ahmet Nur Çebi Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı

Ahmet Nur Çebi Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı
Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray derbisi için prim kararı geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gözünü Galatasaray derbisine çevirdi. Yönetim, dev maç için prim kararı aldı.

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 2-0'dan 3-2 maç veren Beşiktaş’ta çıkan krizin ardından yönetim olağanüstü kongre kararı almıştı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını dile getirerek, istifa etti.

Taraftarlar ile Başkan Ahmet Nur Çebi arasındaki gerginlik henüz durulmadı. Çebi'nin ise Galatasaray derbisinin kazanılmasıyla beraber taraftarla arayı düzeltmeyi planladığı öğrenildi.

Olağanüstü seçim kararı olmasına rağmen yönetim tarihle ilgili bir açıklama yapmadı. Camiadaki birçok isim ise tarihin netleşmesini beklerken, başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olup olmayacağını merak ediyor.

PRİM SÖZÜ VERDİ

Çebi'nin ise Rams Park'taki Galatasaray derbisinin sonucuna göre karar vereceği öğrenildi. Başkan'ın, oluşan bu süreçten takımın olumsuz etkilenmemesi için Galatasaray derbisinin kazanılması halinde prim sözü verdiği belirtildi.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaştı. Siyah beyazlılar, 2-0 önde olduğu karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak büyük bir hezimet yaşadı.

Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçın son yarım saatini 10 kişi oynadı. Taraftarlar, maç bitimi stadı terk etmedi ve yönetime istifa çağrısında bulundu.

Ayrıca maç esnasında tribünde bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye de küfürlü tezahüratta bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar