Ahmet Çakmak bulundu

Ahmet Çakmak bulundu
'Hudut Namustu Pankartı İle İlgili Açıklamam' başlıklı bir videoda paylaşıp, videoda 'Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler para ve başka şeyler vadettiler' ifadesini kullandıktan sonra ailesi ve yakınlarının haber alamadığı Ahmet Çakmak bulunduğu belirtildi.

'Hudut Namustu' yazılı pankart astıktan sonra gözaltına alınan gençlerden biri olan Ahmet Çakmak dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak söz konusu pankartı kendilerine İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun astırdığını söylemişti.

Çakmak'ın videoyu paylaşmasının ardından ailesi ve yakınları kendisinden haber alamadıklarını belirtti. Çakmak için sosyal medyada #AhmetNerede etiketi ile paylaşımlarda bulunuldu.

Ahmet Çakmak dahil pankart nedeniyle gözaltına alınan gençlerin avukatlığını yapan Ali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ahmet’e ulaşamıyoruz. Tehdit altında olduğu videodan anlaşılabiliyor, alıkonulduğunu düşünüyoruz. Biz polise başvuruyoruz, kendisiyle bugün iletişim kuran varsa dmden ulaşsın lütfen” ifadesini kullanmıştı. 

AHMET ÇAKMAK BULUNDU

İYİ Parti İstanbul 1.Bölge Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Avukat olan Emir Gürbüz “Ahmet kurtarıldı, Ankara asayişte” ifadesi ile Çakmak'ın bulunduğunu duyurdu.  Avukat Ali Gül’de “Ahmet kurtarıldı, avukat arkadaşlar Ankara emniyete gittiler. Detaylar belli oldukça açıklayacağız” açıklamasında bulundu. 

ali-gul.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar