Ağrı'da şiir ve tiyatro şöleni

Ağrı'da şiir ve tiyatro şöleni
Ağrı Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen "Okuyan Şehir Ağrı" projesi kapsamında düzenlenen şiir ve tiyatro etkinlikleri, Ağrı halkının büyük ilgisini çekti.

Ağrı Valiliği himayelerinde yürütülen "Okuyan Şehir Ağrı" projesi, düzenlenen etkileyici şiir ve tiyatro etkinlikleriyle Ağrı halkının ilgi odağı oldu. Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşen etkinlik, öğrencilerin sergilediği "Kız Kulesi Efsanesi" adlı oyun ve okudukları şiirlerle renklenerek izleyicileri büyüledi.

Yoğun Katılım ve Duygu Dolu Anlar: Programa, Vali Mustafa Koç'un eşi Neslihan Gül Koç, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar’ın eşi Beste İpar, ilçe kaymakam eşleri, şube müdürü Selahattin Bilgiç, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin yoğun katılımıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisiyle coşku arttı.

Tiyatro ve Şiir Dinletisi: Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, İstanbul'un simgesi Kız Kulesi'nin efsanevi hikayesini anlatan bir tiyatro oyunu sergilerken, Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yılmaz Hatunoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri duygu dolu bir şiir dinletisi sundu. Seyirciler, öğrencilerin performanslarıyla adeta büyülendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar