Afra Saraçoğlu kendinden geçti! Önce sevgilisiyle çılgınca dans etti sonra bateri çaldı

Afra Saraçoğlu kendinden geçti! Önce sevgilisiyle çılgınca dans etti sonra bateri çaldı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu dizisinin final kutlamasında tüm hünerlerini sergiledi. Önce çılgınca dans etti sonra bateri çaldı. O anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dizinin final kutlamasında çılgınlar gibi eğlendi. Star TV'nin 2 sezondur devam eden dizisi Yalı Çapkını 7 Haziran'da sezon finali bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Birkaç ay diziye ara veren ekip son kez final kutlamasında bir araya geldi.

640xauto.webp

SEVGİLİSİYLE SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİ

Dans edip ardından bateri çalmasıyla dikkatleri üzerine çeken Afra Saraçoğlu, sevgilisi Mert Ramazan Demir ile olan samimi görüntüleriyle de sosyal medyada konuşuldu.

tftf.jpg

Star TV'nin 2 sezon boyunca ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını, sezon finaliyle ekranlara veda etti. Afra Saraçoğlu'na sosyal medyada; 'Çok güzel eğlenmiş', 'Harika görünüyor', 'Nasıl mutlular', 'Bravo Afra', 'Yetenekli biri maşallah' gibi yorumlar yapıldı.

tggy.jpg

YALI ÇAPKINI'NIN SEZON FİNALİNDE NE OLDU

Pelin'in hastalığı hakkında bilgi vermesi, Seyran'ı şaşırttı, bu durum, ikisi arasında bir işbirliği başlatmalarına olanak tanıdı.

Ferit, sevdiklerini koruyabilmek adına daha güçlü olmaya karar verdi ve bu zorlu süreçte en büyük destekçisi Kont Ziya'nın tavsiyelerini aldı.

uhyu.jpg

Kont Ziya'nın etkisiyle Ferit, tamamen farklı bir kişiliğe dönüşürken, bu değişim Seyran'ı rahatsız etti ve çözümü Halis Ağa'ya başvurmakta buldu. Bu adım, Kont Ziya ve Halis Ağa arasında bir çatışmaya yol açtı. Durumun kötüye gittiğini fark eden Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin acılarını dindirmek için beklenmedik bir planı devreye sokmaya karar verdi.

Halis Ağa'nın beklenmedik sürprizi herkesi şaşırtırken, Seyran, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerinde.

İlgili Haberler