Adnan Yıldırım ile kaçan Merve Nur çekem Esral Erol'da bulundu!

Adnan Yıldırım ile kaçan Merve Nur çekem Esral Erol'da bulundu!
Esral Erol'un programında dün akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Kendisinden Kendisinden 41 yaş büyük sözde hoca Adnan Yıldırım ile kaçan Merve Nur Çekem bulundu.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında Türkiye'yi şaşkına çeviren olay yaşandı. Programa katılan Ayşe Çekem, 24  yaşındaki kızı Merve Nur Çekem'in sözde hocca olan 65 yaşındaki Adnan Yıldırım'a kaçtığını söyledi. 

Ayşe Çekem " Kızı Merve Nur'un, 5 yıl önce tanıştıkları sözde hoca Ahmet Yıldırım'ın yanına 26 Kasım tarihinde "İş görüşmesine gidiyorum" diyerek kaçtığını ifade etti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ayşe Çekem "Ahmet Yıldırım hem bana hem kızıma aşk mesajları attı. Ben de kızım da 65 yaşındaki sözde hocaya aşık olduk" dedi. Çekem'in sözleri herkesi şaşkına çevirdi.

"ARAMIZDA DUYGUSAL BİR BAĞ VAR"

Merve Nur Çekem ve Adnan Yıldrım'ın birlikte gittikleri otel tespit edildi. Ardından Merve Nur Çekem canlı yayına bağlanarak " Adnan Yıldırım ile beraber kaçtım, şuan onun yanındayım. 5 yıldır aramızda duygusal bir bağ var. Birbirimizi seviyoruz. Adnan bana da ona da düzgün mesajlar atıyordu. Annem kendi kendine gelin güvey oldu. Annemin anlattıkları yalan" dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar