Adıyaman’da binlerce kişi deprem şehitlerini andı

Adıyaman’da binlerce kişi deprem şehitlerini andı
Adıyaman’da binlerce kişi depremin birinci yılında şehitlerini andı. Acılı aileler siyah beyaz balonlar gökyüzüne gönderildi.

Adıyaman'da 7.7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yılında binlerce kişi, hayatını kaybedenleri anma etkinliğine katıldı.

Saat 04.17'de başlayan anma etkinliğinde, binlerce kişi tekbirler, sloganlar ve dualar eşliğinde sevdiklerini kaybedenleri andı. Adıyaman Valiliği önünde toplanan kalabalık, protokol üyeleri ile birlikte Atatürk Bulvarı üzerindeki depremde duran Saat Kulesi'nin önüne kadar yürüdü.

Depremin meydana geldiği an olan 04.17'de zamanın durduğu Saat Kulesi etrafında toplanan vatandaşlar, burada bir anma töreni gerçekleştirdi. Binlerce kişi ellerinde siyah beyaz balonlarla gökyüzüne umut mesajları gönderirken, aynı zamanda Saat Kulesi'ne karanfiller bıraktı. Anma etkinliğinde sela okunarak, depremde hayatını kaybedenler için dualar edildi.

Adıyaman halkı, 6 Şubat depreminin acısını tazeleyerek bir araya geldiği bu anlamlı etkinlikte birlik ve dayanışma içerisinde hayatını kaybedenleri dualarla yad etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar