Adaylık için partisinden tam yetki alan Kılıçdaroğlu noktayı koydu!

Adaylık için partisinden tam yetki alan Kılıçdaroğlu noktayı koydu!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan seçimler öncesi partisinden 'tam yetki' aldıktan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlere ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, “Altılı Masa'nın adayı ilk turda kazanacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinden seçimlerde cumhurbaşkanı adayını belirleme dahil tam yetki aldıktan sonra yaklaşan seçimler için konuştu.

YetkinReport''a açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu,  Altılı Masa''nın dağılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu belirterek, "kopma ihtimali yok" diye konuştu. 

''''SÖYLENTİLER ASILSIZ, KOPMA İHTİMALİ YOK''''

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Altılı Masa''nın dağılacağı söylentileri asılsız, kopma ihtimali yok. Her ne kadar uyumsuz olduğumuz havası yaratılmak isteniyorsa da Masa uyumlu çalışıyor. Elbette ki zaman zaman masada ya da belli alanlarda birlikte çalışan arkadaşlarımız arasında farklı görüşler dile getiriliyor.

“(HDP ve Kürt seçmen sorusu üzerine) Altılı Masa''nın belirleyeceği cumhurbaşkanı adayı toplumun her kesiminden, yurdun her bölgesinden, her kimlikten, her inançtan ayırt etmeden oy isteyecektir. Bu da doğal. Türkiye’nin demokratikleşmesini isteyen herkesin de bunu göreceğine inanıyorum. 2 Mart toplantısında bütün bunları görüşme imkânımız olacak.”

AKŞENER İLE GÖRÜŞECEK

Kılıçdaroğlu''nun Altılı Masa''nın artık ortak adayın da konuşulacağı 2 Mart toplantısı öncesinde bugün (27 Şubat) İYİ Parti lideri Meral Akşener’le ikili bir görüşme planladığı açıklanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar