Adana Demirspor hocası Montella: Hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz

Adana Demirspor hocası Montella: Hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın her daim mücadele içinde olduğunu belirterek, “Biz yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz” dedi.

 

DHA''dan alınan habere göre, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden  Adana Demirspor’da 5-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası yarın oynanacak Konyaspor maçı için hazırlıklar devam ediyor. Mavi lacivertli ekip ısınma ve taktik antrenmanlarını teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Montella, her maça ciddiyetle hazırlanıp hedefe odaklandıklarını vurguladı. Takım olarak geçmişe değil geleceğe baktıklarını kaydeden Montella, sıkı çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Her maçı bittikten sonra müsabakayı geride bıraktıklarını söyleyen İtalyan hoca, “Önemli bir galibiyet elde ettik. Ama artık bir sonraki maç bizim için çok daha önemli. Maçtan maça koşacağımız bir periyot bizi bekliyor. Biz yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstediğimiz hayallerin peşini bırakmayacağız. Önümüzdeki iki maçtan puanlarla döneceğiz” diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar