Açıklama yapmasına 1 saat kala CHP'nin Muharrem İnce'den beklentisi kulislerden sızdı

Açıklama yapmasına 1 saat kala CHP'nin Muharrem İnce'den beklentisi kulislerden sızdı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bugün adaylıktan çekileceği kulislerde konuşulurken, dikkat çeken yeni bir iddia ortaya atıldı.

HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bugün saat 14.00'te bir basın açıklaması yapacağı belirtildi. Basın açıklamasında adaylıktan çekileceği kulislerde konuşulurken, gazeteci Altan Sancar'dan yeni bir iddia geldi.

BEKLENTİSİ KULİSLERDEN SIZDI

Gazeteci Altan Sancar ise dikkat çeken yeni bir iddia ortaya attı. Sancar, "Görüştüğüm CHP’liler İnce’nin çekilmesi yönünde bir beklenti ve duyumlarının olmadığını söylüyor. Aksi yönde sert bir açıklama beklentisi var" dedi.

altan-sancar.jpg

Öte yandan gazeteci Aytunç Erkin ise, Sözcü TV’de Ebru Baki’nin sunduğu ‘Para Politika’ programında, Muharrem İnce cephesinden edindiği son kulis bilgilerini aktardı.

İnce’nin bir otelde 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını ifade eden Erkin “Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce ‘bunu bir düşünelim’ diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar