ABD bu görüntüleri konuşuyor! Lady Gaga bir kadınla öpüştü

ABD bu görüntüleri konuşuyor! Lady Gaga bir kadınla öpüştü
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga ABD’de çekimleri devam eden yeni joker filminde bir figüranın yüzünü tutup dudaklarından öptü. ABD bu görüntüleri konuşuyor. Kısa sürede sosyal medyada olay oldu.

New York Belediyesi''nin binasındaki sahnede merdivenden yukarı çıkarken görülen ve etrafı figüranlarla çevrili Lady Gaga, karakterinin ve Joker''in fotoğraflarının yer aldığı bir gazeteyi tutan kadının önünde duruyor ve ardından figüranın yüzünü tutup dudaklarından öpüyor.

Sahne, eski ABD Başkanı Donald Trump''ın porno yıldızı Stormy Daniels''a gizlilik anlaşması karşılığı para ödediği iddiasının araştırıldığı soruşturma kapsamında görülen davayla aynı binada çekildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Lady Gaga''nın sinemada bir kadını öpmesini beklemiyordum. O gerçekten ikonik. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim" yorumlarında bulundular. 

Şarkılarıyla bütün dünyada üne kavuşan Lady Gaga son yıllarda oyunculuğuyla da adından sıkça söz ettiriyor. 36 yaşındaki yıldız, 2018 yapımı Bir Yıldız Doğuyor''daki (A Star Is Born) performansıyla dikkat çekmişti.

Lady Gaga, 2021''de vizyona giren Gucci Ailesi''nde de (House of Gucci) eleştirmenlerin beğenisini kazanmıştı.

Lady Gaga, 2019''un en başarılı filmlerinden Joker''in devam filmi Joker: Folie à Deux''de ise Harley Quinn rolünü Margot Robbie''den devraldı. Filmin 4 Ekim 2024''de vizyona girmesi planlanıyor.

Independent Türkçe, Daily Mail, Vulture

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar