Lady Gaga'dan kan donduran itiraflar: Aylarca tecavüze maruz kaldım

Lady Gaga'dan kan donduran itiraflar: Aylarca tecavüze maruz kaldım
Lady Gaga, katıldığı bir programda 19 yaşındayken aylarca tecavüze maruz kaldığını itiraf etti. Gaga, "İstismara uğrayıp hasta hissetmekten kusuyordum" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Dünyaca tanınan 35 yaşındaki Lady Gaga, 2014 yılında Howard Stern'le yaptığı bir röportajda ilk kez cinsel saldırıya uğradığını itiraf etmişti. The Me You Can't See programına katılan Lady Gaga, ilk kez açık açık anlattı.

Gaga, katıldığı programda 19 yaşında bir müzik yapımcısının kendisini aylarca stüdyoya kapatarak tecavüze ettiğini hatta hamileyken sokağa atıldığını söyledi.

lady-gaga-19-yasinda-ugradigi-aci-olayi-anlatti-14147510-9645-m.jpg

"AYLARCA STÜDYOYA KAPATIP İSTİSMAR ETTİ"

2016'da travma sonrası stres bozukluğu teşhisi koyulduğunu belirten Gaga, "Bana bunu sormayı hiç bırakmadılar. Donup kalmıştım, o insanın bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum. İçime gömdüğüm acılar nedeniyle haftalarca hasta hissettim. Sonra fark ettim ki bu acı, bana tecavüz edip hamile bıraktıktan sonra ailemin evinin yakınlarında sokağa atmasıyla aynıydı. Bunu yaptı çünkü aylarca stüdyoya kapatılıp, istismara uğrayıp hasta hissetmekten kusuyordum" dedi.

"PSİKOTİK KRİZE GİRMİŞTİM"

Travma nedeniyle uzun süre kendine gelemediğini ifade eden Gaga, sözlerine şöyle devam etti: "Psikotik krize girmiştim. Yıllar boyunca o eski kız olamadım. Kendime zarar veriyordum. Bunu bir başkasına gösterince, 'Hey, bak acı içindeyim' dediğinde iyi hissedeceğini sanıyorsun. Ancak bunun yardımı olmuyor. O yüzden bu durumda olanlara hep aynı şeyi söylüyorum. insanlara bir şey göstermeyin, onlara ne hissettiğinizi anlatın." (Haberler.com)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar