A101'de 'bu kadarı da olmaz' dedirtecek skandal

A101'de 'bu kadarı da olmaz' dedirtecek skandal
Samsun’da yaşayan Ahmet Kayacan isimli sosyal medya kullanıcısı bir vatandaş, A101 marketin reklamına atıfta bulunarak, 2 hafta önce aldığı yoğurt fiyatı ile bugünkü yoğurt fiyatını karşılaştırarak pahalılığa vurgu yaptı.

A101'DE 'BU KADARI DA OLMAZ' DEDİRTECEK SKANDAL!

Milli Gazete''de yer alan habere göre, Kayacan, A101 marketin reklam yüzü Müge Anlı’ya seslendiği paylaşımında, “Sayın Müge Anlı A101 reklamında bizleri yoğurt için A101e çağırıyorsunuz. 2 hafta önce 60 TL’''ye aldığım yoğurt 98 TL olmuş bir araştır istersen!? Soru; A101 büyük olduğu için mi pahalı!? Yoksa pahalı olduğu için mi büyük!?” açıklamasını yaptı.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı diyetisyen ise aldığı ürünün bozuk çıkmasına tepki gösterdi. Ürünü sosyal medya hesabından paylaşan vatandaş, “Büyük olduğunuz kadar ucuz, ucuz olduğunuz kadar kaliteli olsanız keşke. Aldığımız ürün bozuk çıktıktan sonra, son kullanma tarihine neredeyse bir yıl olmasına rağmen bozulan ürünleri sattıktan sonra ucuz olmanızın pek anlamı yok” dedi.

A101 marketin bir başka şubesinde satılan muzlar ile sosyal medyada tepki çekti. Simsiyah olan muzların raflarda satışa sunulmasına sosyal medya hesabından tepki gösteren bir sağlıkçı ise, “Bugün A101''de satılan muzlar. Bu muzları halka satmaya utanır insan. Yazık günah... Bu seviyeye kadar düştük mü?” dedi.

MÜGE ANLI OLAYI NE?

Müge Anlı ile reklam yüzü olarak anlaşan A101 market reklamının göbeğine “Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük” sloganını yerleştirmişti… A101 market, söz konusu reklamlarda, “%101 arkasındayız” çıkışında bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar