9'uncu Üsküdar Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı

9'uncu Üsküdar Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı
İstanbul'un kültürel ve edebi zenginliğini yansıtan Üsküdar Kitap Fuarı, bu yıl dokuzuncu kez kapılarını kitapseverlere açtı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Üsküdar Kitap Fuarı, 120 yayınevi, 550 yazar ve 750 etkinlikle zengin bir program sunarak kitapseverleri buluşturmayı hedefliyor. Her yıl özel bir konuk tarafından açılışı gerçekleştirilen fuar, bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla renklendi.

Açılış töreninde konuşan Kurtulmuş, kültürün ve edebiyatın önemine vurgu yaparak, fuarın bu değerleri yayma ve pekiştirme misyonunu önemsediğini belirtti. Ardından katılımcılarla birlikte kürsüye çıkan Kurtulmuş, fuarın resmi açılışını gerçekleştirdi ve katılımcıların coşkulu alkışlarıyla karşılandı.

Fuar kapsamında çeşitli etkinlikler, imza günleri ve söyleşiler düzenlenecek. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Üsküdar Kitap Fuarı, 25 Şubat tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. Kitapseverler, fuar boyunca edebiyat dünyasının önde gelen isimleriyle buluşma ve yeni eserleri keşfetme fırsatı bulacaklar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar