9-15 Aralık Haftalık Burç Yorumları

9-15 Aralık Haftalık Burç Yorumları
Astroloji: 9-15 Aralık haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için neler söylüyor? En önemli astrolojik olaylar Dolunay ile olacak! İşte detaylar…

9-15 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Koç burcunda doğanlar 9-15 Aralık haftasında iletişim araçlarıyla ilgili önemli gelişmeler sizi bekliyor. Önemli telefon görüşmeleri ve alacağınız bilgilere hızlıca yanıt vermelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz. Gelen haberler hoş olmak zorunda değil. Eğer can sıkıcı haberler aldıysanız dikkatli, titiz ve diplomatik yanıtlar vermeye çalışın. 9-15 Aralık haftası sizi çok memnun edecek bir öneri veya davet getirecek.
Hafta boyunca, arkadaş çevrenizdeki bir erkek, gücüyle sizi etkisi altına almak isteyecek bu durum sizin canınızı sıkabilir, kızacaksınız ancak iradenizi yitirmeyin. Böyle bir insanla yapılan hoş olmayan çatışma kaçınılmazdır, ancak sizin tartışmadan başarıyla çıkma ihtimaliniz yüksek bu nedenli güçlü ve dikkatli olun, fevri davranmayın. Önemli planların hazırlanması hafta boyunca gündemizinde olacak. Dikkatli ve pratik olun; gerçekçi olmayan planlardan uzak durun. Yengeç, Akrep veya Balık burcunda doğmuş birinin tavsiyesini ve sözlerini dinleyin.
Koç kadınları 9-15 Aralık haftasında aşk hayatı ve özellikle de ciddi bir ilişkisi olmayanlar için ilginç olacak. Evlilik ilişkiniz normalden fazla gergin olabilir bu hafta durulmanız mümkün.

Boğa 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Boğa burcunda doğduysanız 9-15 Aralık haftası size bazı sürprizler hazırladı. Bu sürpizlerin bazıları, para ya da maddi işlerinizle ilgili olabileceği gibi bazılarında ise ailenizin ya da mesleki işlerin gelişimi için alacağınız yeni fırsatlar ve şanslarla ilgili olabilir. 9-15 Aralık haftasını hayatınızın özel bir dönemi olarak kabul edin. Her gün tadını çıkarın, şikayetler veya kötü anılarla kendinizi zorlamaktan kaçının.
Hafta boyunca, Boğa burcunda doğan ebeveynlerin bir kısmı çocuklarının sağlıklarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir. Özel bir durum tıbbi muayene veya kısa hastane tedavisi gerekebilir. Belirli bir nedene bakmaksızın bu hafta seyahatler için elverişli. Başka bir yerden gelen ve muhtemelen akrabanız olan kadınlarla olan temaslarınız, sizinle önemli aile işleri veya bu ayın sonundaki tatiller hakkında ilginç sohbetlerle bağlantılı olacaktır.
Bu durum bekar Boğalar için ikametgah taşımak, yeni biriyle tanışmak yada evlilik planı yapmak anlamına gelebilir. Hafta boyunca ev veya mülkünüzün sorunlarını çözme fırsatınız olacak, bazı durumlarda eski bir ev aletini veya ev aletlerini yenileriyle değiştirmek için akıllıca kararlar verebilirsiniz. Gökyüzü yenilemeler için elverişli.

İkizler 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

İkizler burçları bu hafta bir süredir bir erkekle süren soruları çözmek için ideal bir haftadasınız. 9-15 Aralık haftasının tatsız haberleri de yine bu erkekle ilgili gelişmeler olabilir. Bu ille de sevglii olmak zorunda değil, eş, baba, kardeş ya da bir akraba olabilir. Bu hafta riskli insanlardan, doğa sporlarından, adrenalin sporlarından ve hızlı sürüşlerden kaçının. Bu hafta işiniz veya işinizle ilgili planlar yapmakta zorlanacaksınız. Odaklanmaya çalışın. Geliriniz daha düşük olabilir, işten yoksun kalabilir veya başka zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bazı durumlarda, maaş ödemeniz beklentilerinizi karşılamayabilir, para yönetiminde zorlanabilirsiniz. Bu haftaki dertler panikleyeceğiniz kadar şiddetli olmayacak. Bazı olayların doğal seyrini takip etmenizde fayda var. B azı planlarınızı ve önceliklerinizi yeniden düzenlemeniz yeterli. Hafta boyunca Terazi, Kova veya İkizler burcunda doğmuş biriyle önemli bir karar vereceksiniz veya yeni bir işe başlayacaksınız.

Yengeç 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Yengeç burçları bu hafta planlarınızdaki hatalarınızı göreceksiniz ve bu hatalardan dersler çıkaracaksınız. Gerekli ayarlamaları yapmak ve kendinizi kayıplardan, zorluklardan veya komplikasyonlardan korumak için bolca vaktiniz olacak. Balık burcu, Yengeç burcu veya Akrep burcunda doğmuş olan kişilerden alacağınız bilgi veya önerileri dikkatlice kontrol edin. Aksi halde bu hafta sizin için zor ya da dramatik bir zaman olabilir. Çok güzel şeyler deneyimleyebilirsiniz ki deneyimleriniz iyilik için çalışıyor olabilir.
Oğlak, Boğa veya Başak burcunda doğmuş bir kişi ile ilgili bir olay veya haberden memnun kalacaksınız.
Yeni tanıdıklar sizinle faydalı ve ilginç insanları sizinle tanıştıracak. Hafta boyunca, İkizler burcu, Terazi veya Kova burcunu temsil eden bir temsilci ile bir toplantı (konuşma) planlayacak veya planlanmasını bekleyeceksiniz. Son zamanlarda sizi rahatsız eden bazı şüpheleri de bu hafta giderebilirsiniz. Ailenizden bir kişi nedeniyle beklenmedik parasal harcamalara girmeniz gerekebilir. Ailenizdeki insanları içeren mali işleriniz ve taahhütleriniz bir gerilim kaynağı olabilir. Sakin kalmaya çalışın.

Aslan 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Aslan burcunda doğanlar bu hafta arkadaşlarının ailesindeki olaylarla ya da problemlerle uğraşacak. Arkadaşlarınız evlilik ve birlikte yaşama eşiğinde olabilir, senin varlığına, yardımına veya desteğine ihtiyaç duyabilirler. Bu, evlilik teklifleri için ve kendi romantik ilişkinizin geleceğini tartışmak için de hayırlı bir hafta. Fırsatı değerlendirin. 9-15 Aralık haftası ayrıca bir kişiden gelecek hoş olmayan bir haber kişisel hayatınızda ya da aşk hayatınızda zorluk çıkarabilir. Aslan burcundan olan erkekler, bir aşk, yeni bir iş ya da evliliğe dönüşen bir flörtle ilgili karar vermek zorunda kalabilir. Bu haftanın tatsız deneyimleri sizi bazı insanlara karşı hayal kırıklığına düşürecek. Ancak bu çevrenizdeki zarar verici uğraşları temizlemenize yardımcı olacak. bu hafta Koç burcu, Aslan burcu veya Yay burcunda doğan bir insanın hayatındaki ciddi bir sorunla ilgili haberleri getirecek. Bu hafta seyahat ederseniz, ailenizden, işinizden (bir iş gezisine gidiyorsanız) veya bir hizmetin temsilcisi olacak bir kadınla çatışma yaşayabilirsiniz.

Başak 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Başak burcunun altında doğduysanız, bu yedi gün boyunca nadiren temasa geçtiğiniz akrabalarınızla ilişkilerinizi uyumlaştırmak için uzun bir zaman ayıracaksınız.
Kendileri ile iletişim kurma isteğini görmekten memnun kalacaksınız ve hatta yıl sonuna kadar onlarla bir randevu bile alabilirsiniz.
Hafta, mesleki görev ve görevlerin yerine getirilmesinde etkili olacaktır.
Kadınlar, özellikle de işleri mal, satış, üretim, reklam veya emlak ile ilgili ise, kadınlar çok daha iyi bir konumda olacaktır.
Yıl sonunda, yeni iş, yeni iş veya yeni iş ilişkileri geliştirmekle ilgili konuşmalar dahil değildir.
Hafta boyunca işten ayrılacak, yeni bir eve taşınacak, bir kız arkadaşıyla ya da eşiyle ayrılacak, hayatında aptal ya da acele edeceğini düşündüğünüz sert değişiklikler yapacağı kararına şaşıracaksınız.
Başak adamları kendilerini kişisel bilgilerinin kaybolmasından, çalınmasından veya istenmeyen erişiminden korumalıdır.
Bu hafta mali işleriniz, sözleşmeniz veya mali belgeniz için uygun olacaktır.
Tek bir teklif, bir promosyon, yeni bir emtia sözleşmesi ve daha fazlası hakkında bir karar vermeniz gerekecektir.

Terazi 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Terazi burcunda doğanlar bu hafta boyunca bir erkeğin veya ailenizdeki bir kişinin sahip olduğu parayla ilgili olumlu haberler alacak ve memnun kalacaksınız. Özel durum ne olursa olsun, önümüzdeki günlerde yaşayacağınız tatillerde hoş duygular uyandıracak. Terazi burcundan erkekler işten, kiradan, krediden, sigortadan ve hatta beklenmedik bir kazançtan para alma olasılığı ile mali işlerini geliştirmek için uygun bir haftaya sahip olacaklar. Bu yedi gün boyunca, umudunuzu kaybettiğiniz sorunlara son vermek için hayırlı eğilimleri kullanın. Bu hafta, durumu farklı bir ışık altında görmenize ve soruna rasyonel bir çözüm bulmanıza yardımcı olacak yeni koşullar veya yeni bir fikir ortaya çıkması muhtemel. Gözünüzü açık tutun.
Bu hafta, romantik ve sevgi dolu ilişkilerinizi geliştirecek ve yalnızlar için bu 7 gün yeni ilişkiler getirebilir.
2020 yılına yaklaştığımız bu günlerde ilişkinizde yeni bir aşamaya geçebilir, aşk hayatınızla ilgili önemli bir karar vermek isteyebilirsiniz. Bu hafta boyunca, kasten sizi yanıltmaya çalışan veya bir şeye sizi ikna etmeye çalışan bir erkek olabilir dikkatli olun!

Akrep 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Akrep burçları bu hafta yeni arkadaşlıklarınız, iş ilişkileriniz veya bir kadınla olan ilişkinizin gelişmesinden çok etkileneceğiniz bir hafta olacak. Boğa, Başak veya Oğlak burcunda doğan bir kişi, hafta boyunca verdiğiniz kararlarda ve eylemlerde önemli bir rol oynayacak. Hava grubu burçları İkizler, Terazi ve Kova (özellikle de kadınlar) karakterlerinin gücünü, sizi şaşırtacak ve belirli durumları size gösterecek. Bu hafta seyahat, özellikle de aile nedenleriyle seyahatler harikat olabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz. Bazı akrepler için bu hafta nişan, evlilik veya evlilik yıldönümü gibi önemli bir aile toplantısı ile bağlantılı olarak seyahat edebilir. Bu hafta, başka bir şehir veya ülkeden bir ortakla hayatında yeni bir aşamaya geçmek isteyenler için harika olabilir. Bu yedi gün boyunca, evinizdeki aletlere veya ekipmanlara, elektrikle veya yangınla çalışırken dikkatli olun. Talihsiz olayların mümkün olabileceğini hatırlayın. Bazılarınız bir komşu gibi yakın bir kişiden gelen haberlere şoke olacak. Bu hafta tüm Akrepler profesyonel görevlerinizi özenle yerine getirin, özellikle de belgeler veya paraya uğraşıyorsanız, mal veya diğer malzemelerden sorumluysanız. Giren çıkan işlerine özen gösterin. Çalışmanızdaki bazı çelişkiler veya problemler, gelecek yılın başlarında değişime ilişkin kararın nedeni olabilir.

Yay 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Yay burcunda doğanlar bu hafta şans birçok yönden sizin tarafınızda olacak, ancak bu sizi dikkatsiz, sabırsız, kaba veya açgözlü yapmamalı. Başkalarının size söylediklerini dinlemeye hazırlıklı olun, anlaşmazlık yaratmadan fikirlerini kabul edin. 9-15 Aralık haftasında sürprizlerin bir kısmı, yakınlarınızdaki ailenizdeki veya işinizdeki çocuk ve gençlerle ilgili hayal kırıklıklarından doğabilir.
Hafta boyunca, farklı mesafelerdeki insanlarla, farklı durumlarda ve farklı gelişim zamanlarında çeşitli temaslarda bulunacaksınız. Kesinlikle hafta boyunca sosyal hayatınız faydalı bilgilerle veya yeni becerilerle zenginleşebilir.
Özellikle Yengeç, Akrep veya Balık burcu temsilcileriyle yapılan konuşmalardan veya eylemlerden bu hafta etkileneceksiniz. Akraba çevrenizdeki bir kadına ait bir mülkle ilgili sorunları çözme konusunda durumları yaşayabilirsiniz. Yay burcu kadınları sağlıklarını olumsuz yönde etkileyeceği için kendilerini daha fazla taahhüt ve sorumlulukla yüklemekten kaçınmalıdır.

Oğlak 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Oğlak burçları 9-15 Aralık haftasında finansal istikrarınız, yeni veya daha iyi gelir kaynaklarını güvence altına almak, bir tür eğitim biçimine yatırım yapmak ve daha fazlası için, kısacası geleceğiniz hakkında konuşmanız için şahane bir hafta olabilir. Yengeç, Akrep veya Balık burcunda doğmuş birinin tavsiyesine veya önerisine dikkat etmek için de hazırlıklı olun. Doğru insanlarla karşılaşırsanız, bu hafta geleceğiniz hakkında doğru kararı vermeniz konusunda size güven verebilir. Bu hafta, geçmişte böyle deneyimler edindiğiniz arkadaşlarınızla ilginç ve samimi deneyimler ya da toplantılar yapacaksınız.
Bu hafta bekar oğlaklar için yeni buluşma veya ilk buluşma için de iyi bir hafta olacak. Hafta boyunca, ailenizdeki veya mesleki çevrenizdeki kadınlar işlerinde önemli ve olumlu bir rol oynayacaklar. Tam olarak kadınlar öneri destekleriyle size yeni ufuklar açacak. 2020'deki yeni gelişme fırsatlarından önemli tavsiyeler alacaksınız.
Oğlak burcu kadınları ise beklenmedik, ancak ailede veya işte önemli bir değişiklik için önkoşullar yaratabilecekleri için şanslılar. Hafta boyunca, gerçeklikle ilgisi olmayan sabit bir fikir veya arzuyu izlemekten kaçının. Herhangi bir aldatıcı paralelin içine düşmesine izin verirseniz, nahoş sonuçlar sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte bazı konularda hileler yaptıysanız ya da yalanlar söylediyseniz bu hafta sizin için yüzleşme haftası olabilir.

Kova 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Kova burcunda doğduysanız, bu hafta ev işlerinizle ilgili sorumluluklarınız artacak ve daha fazla zaman ayırmak zorunda kalacaksınız. Muhtemelen bunun nedeni, akrabalarınızla ilgili olacak. Tamamlamakta zorlandıkları bazı işler konusunda sizin yardımınıza güvenecekler yeni işlere kalkışacaklar. Bu hafta, Boğa burcu, Oğlak burcu veya Başak burcunda doğmuş bir kişi ile ilgili önemli bir olay veya toplantıya dahil olabilirsiniz. Bir kadınla ilgili gelişmeler, akraba çevrenizdeki farklı olaylar, size nasıl yardım edebileceğiniz, onunla nasıl konuşabileceğiniz ve hayatındaki olaylara ne kadar müdahale edebileceğiniz hakkında düşünmenizi sağlayacaktır. Kova burcundaki kadınların evlilik ve aile toplantıları düzenlenmesi, akrabaları ile konuşmaları için bu hafta hayırlı zamanları olacak. Kova erkekleri ise bir sağlık sorununa karşı tedavi veya iyileşmede şanslı bir hafta içinde olacaklar. Hafta boyunca akrabanız olan ve muhtemelen Terazi burcu, İkizler veya Kova burcunda doğmuş bir erkekle ilişkinizi uyumlu hale getirmek için güzel bir zamandasınız. Aranızdaki çelişkiler, sağlığı dahil kişisel sorunları nedeniyle olabilir. Bu hafta boyunca seyahat ediyorsanız belgeler, önemli bilgiler, cevapsız mesajlar veya uyarılar ile daha fazlasıyla ilgili çeşitli stresli durumlarla karşılaşacaksınız. Organize olun!

Balık 9-15 Aralık haftalık burç yorumları:

Balık burçları bu hafta önünüzde büyük bir sabır, ihtiyat, eylem ve kararlarda bilgelik gerektiren bir hafta var. 9-15 Aralık haftasında başarabileceğiniz çok şey var, ama aynı zamanda kayıplar da yaşayabilirsiniz. Her şey, size bir miktar kayıp getirse bile, karmaşık durumlarla ve uzlaşmanız gereken ilişkiler ile ne kadar iyi başa çıkabilirseniz kayıplarınız o denli az olacak. Hafta boyunca, birlikte çalıştığınız bir erkeğin davranışlarına veya kararlarına şaşıracaksınız. Bu bir meslektaş, müşteri veya yönetici olabilir. Balık burcundaki erkekler iş yerlerinde beklenmedik olaylarla karşılaşacaklar, bunun nedeni geçmişte yaşanan nahoş olaylar olabilir. Hafızanızı zorlayın. Genel olarak, bu yedi gün boyunca istikrarlı olacaksınız çünkü ne istediğinizi bileceksiniz. Sorun, hedeflerinize nasıl ulaşacağınız konusundaki seçimlerinizde olacak. Hafta boyunca, bazı balıklar belge yoluyla para kazanmanın tadını çıkaracak. Ailenizdeki çocuklar ve gençlerle, özellikle de tek bir çatı altında yaşamadıklarınızla ilişkileriniz belirsiz veya karmaşık olacaktır. Bağımsızlık arzusu, kişisel planları beklentilerinize aykırı olabilir ve bu da ilişkinizde gerginlik yaratabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar