77 yaşındaki kaldırdığı ağırlığa inanamayacaksınız! İzlenme rekorları kırıyor

77 yaşındaki kaldırdığı ağırlığa inanamayacaksınız! İzlenme rekorları kırıyor
77 yaşındaki Joan MacDonald isimli kadın, kilo verme yolculuğunu sosyal medyada paylaşarak fenomen haline geldi.

Instagram’da 1,8 milyon takipçisi bulunan Joan MacDonald isimli kadın, Women’s Health US Magazine dergisinin kapağında yer aldı.

kadin8.jpg

MacDonald, sağlık ve fitness arayışında ne kadar ilerlediğini gösteren birçok paylaşımda bulundu. “Güçlü olmanın önemini asla küçümsemeyin. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak 'zor’unuzu seçin.

kadin7.jpg

Değişim acısının diğer tarafında büyüme ve fırsatlarla dolu geniş bir dünya var” dedi. Fazla kiloları sebebiyle kalp krizi ve felç riskiyle uğraştığını açıklayan MacDonald, yaşlı ve obez olmanın ne kadar pahalıya mal olabileceğini de belirterek bunu “cehenneme giden tek yön bir bilet” olarak tanımladı.

kadin3.jpg

“Acı dolu ve sonu gelmeyen ilaçlarla dolu bir hayat şaka değil” diye espri yapan kadın, “O karanlık geceye sessizce girmektense proteinimi tartmayı, sebzelerimi yemeyi, adımlarımı takip etmeyi ve spor salonuna sıkı bir şekilde gitmeyi tercih ederim” diye ekledi.

kadin4.jpg

En son 2021 yılında paylaştığı videoda 80 kilo ağırlık kaldıran Joan MacDonald artık ağırlığının iki katını kaldırabildiğini de belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar