74 yaşındaki adamın kaybolma sebebi herkesi şoke etti!

74 yaşındaki adamın kaybolma sebebi herkesi şoke etti!
Müge Anlı'nın programında aradığı 74 yaşındaki Kadri Fidan ile ilgili yapılan açıklamalar gündem oldu. Anlı, adamın toplamaya gittiği ot için "Ölümsüzlük otu cinsel gücü artırıyormuş. O yüzdenmiş bu rağbet" ifadelerini kullandı.

Bursa'da yaşayan 74 yaşındaki Kadri Fidan, 2 Haziran'da ot toplamak için iki arkadaşıyla birlikte Uludağ'a çıktı. Bir daha da kendisinden haber alınamayan yaşlı adam için gelini Mehtap Fidan ilginç bir iddia ortaya attı.

DEFİNE İDDİASI

"Babam bana kaybolmadan birkaç gün önce iki arkadaşla tanıştığını ve bu kişilerin güvenilir olduğunu söyledi. Uludağ'da bir mağaranın bulunduğunu ve orada define olduğundan bahsetti. Oradaki defineyi çıkartıp eşime dükkan açacağını söylemişti. Ben de babamın yaşlılığından dolayı böyle konuştuğunu düşündüm. Fakat gidiş o gidiş. Halen haber alamıyoruz gitti. Ben kayınpederimin öldüyse bile cenazesini almak istiyorum" ifadesini kullandı.

0x0-ailesi-muge-anlidan-yardim-istedi-uludagda-kaybolan-kadri-fidan-meger-1686746872967.jpg

AİLE MÜGE ANLI'YA BAŞVURDU

Arama kurtarma çalışmalarında bir gelişme yaşanmaması üzerine Fidan Ailesi Müge Anlı'nın programına katıldı. Hazine aramak için gittiği dağda kaybolan kayınpederini arayan Mehtap Fidan, şifalı ot toplamak için giden yaşlı adamın 2 katlı mağarada hazine bulduğunu anlattı.

kadri-001.jpg

200 EURO'YA SATIYORMUŞ

İddialar üzerine Kadri Fidan'ın arkadaşı canlı yayına bağlandı. Kaybolan yaşlı adam kendilerine ölümsüzlük otu denilen bir ot gönderdiğini bunun için de 200 Euro ödeme yaptığını anlattı.

Yaşanan gelişmeler üzerine Müge Anlı tüm Türkiye'yi şoke eden bilgiler paylaştı.

kadri-2.jpg

ERKEKLERİN İSTEMESİNİN NEDENİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

"Ot ot diyoruz ya! Bu ölümsüzlük otu denen şeyin bu kadar rağbet görmesinin nedeni şuymuş; erkeklerdeki cinsel gücü artırdığına inanılıyormuş. Böyle bir reklamını yapmış Kadri Bey. Bu yüzden herkes bu ottan istiyor ve evet Kadri Bey bu otun yerini kimseye göstermezmiş, gider başkası toplar diye. Çünkü bundan para kazanıyor. O hazine meselesini de herkese anlatmamış. Mesela bir gizli tanığımız var. Kamu personeli. Ona anlatmıyor gider de işine taş koyar diye. Taş, masa ve 12 tane taş sandalyeden, heykellerden bahsediyor. 'Ben onları çıkarabilsem yedi sülaleme yeter ama benim gücüm yetmiyor' diyor. En sonunda da '2 adam bulup onlara çıkartacağım' diyor. İşte gelinin bahsettiği o kişi, o 2 kişi mi bilinmiyor" şeklinde konuştu.

Programa, gizli tanık da bağlandı. Ölümsüzlük otunu toplamak için Uludağ'a gittiğini, ancak takip edildiğini anlattı. "Beni 2 kişi takip etti. O yüzden gidip toplayamadım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar