7 yıllık evliliği bitmişti! Mesut Akusta'nın ayrılık sonrası eşinden ilk paylaşım geldi

7 yıllık evliliği bitmişti! Mesut Akusta'nın ayrılık sonrası eşinden ilk paylaşım geldi
Era Erol'un eşinin kız kardeşi Şafak Özbir, oyuncu Mesut Akusta ile ayrılıklarının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı. Özbir, "Seni çok sevdim ve bundan sonra da her zaman yanında, bir adım ötendeyim canım Mesut" ifadelerini kullandı.

Magazin dünyasında evliliklerin yanı sıra boşanmalar da sık sık gündeme gelmektedir. Bu kez de oyuncu Mesut Akusta ve eşi Şafak Özbir, ayrılık kararı aldıklarını duyurdu.

2016 yılında evlenen ve bir kız çocukları olan çift, 7 yıllık evliliklerini sonlandırdılar. Boşanma işlemi, geçtiğimiz günlerde tek celsede tamamlandı.

Şafak Özbir, sosyal medya hesabında sık sık eşiyle mutlu anlarını paylaşıyordu. Ancak ayrılık sonrası bu kez duygusal bir veda paylaşımı yaptı.

"Seni çok sevdim canım Mesut" diyen Şafak Özbir, Mesut Akusta'ya şu sözlerle veda etti: "Ne yazılır bilemiyorum... Evet, okuduklarınız doğru! Mesut’la evlerimizi ayırmaya karar verdik evet... Ama hayatlarımız her zaman bir arada olacak... Sevgimiz, saygımız, anne-babalığımız hayatımızın sonuna kadar bakidir... Tüm birlikteliğimiz ve evlilik hayatımız boyunca olduğu gibi ve şimdi de ellerimiz her zaman birbirimizin omuzunda olacak... Birbirimizi koruyup kollayıp destek olacağız ve en önemlisi dünyalar güzeli kızımıza çok mutlu birer anne-baba olacağız... Seni çok sevdim ve bundan sonra da her zaman yanında, bir adım ötendeyim canım Mesut…"

9o9.jpg

ggy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar