50 yaşından sonra direk dansçısı oldu: Görenler gözlerine inanamadı

50 yaşından sonra direk dansçısı oldu: Görenler gözlerine inanamadı
İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki Kerry Burnett, “Hayat 50’sinde başlar” dedi. Direk dansçısı oldu. Görenler gözlerine inanamadı.

53 yaşındaki Kerry Burnett, 47 yaşında öğrenmeye başladığı direk dansındaki yeteneğiyle sosyal medyada büyük ün kazandı.

İngiltere’nin Essex kentinde yaşayan Burnett, gençliğinde fazla kilolu olduğu için sahneye çıkmasına izin verilmediğini ve yeme bozuklukları yaşadığını, ilerleyen yıllarda dansa başladığını söylüyor.

dansci-kadin.jpg

“HAYAT 50’SİNDE BAŞLAR”

40’lı yaşlarının sonunda direk dansına başlamaya karar verdiğini, ilerledikçe kendine güveninin arttığını söyleyen Burnett, “Hayat 50’sinde başlar” dedi.

İlk başta yaşının sorun olacağını düşündüğünü anlatan İngiliz kadın, “Vücudumu iyileştirmenin ve onun yol açtığı negatif hisleri silmenin bir yolu olarak kaderimin karşıma bu yolu çıkardığını hissediyorum” ifadelerini kullandı.

dansiciii.jpg

"BU İŞİ YAPARAK DÜNYAYI DOLAŞIYORUM”

İlk başta dansı denemeye başladığını ama sonra bunun bir tutkuya dönüştüğünü söyleyen Burnett, “Direk dansı şovları yapmaya başladım ve şimdi bu benim kariyerim oldu. Bu işi yaparak dünyayı dolaşıyorum” diye konuştu.

dansstime.jpg

Burnett, performansını artırmak için sürekli antrenman yaptığını, bu sayede mükemmel bir fiziğe kavuştuğunu ifade etti.

dansci.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar