4 kediyi öldürdüler, yavru bir kedinin patilerini kestiler

4 kediyi öldürdüler, yavru bir kedinin patilerini kestiler
Ülkemizde hayvanlara yönelik vahşice işlenen suçlara artarken bunlara bir yenisi Bursa'da eklendi. 4 kediyi öldürüp yavru bir kedinin patilerini kestiler...

Ülkemizde hayvanlara yapılan vahşice suçlar bitmiyor. Birkaç gün önce Konya''da, kürekle bir köpeği katleden şahıs tutuklanırken yeni bir hayvan katliamı da Bursa''dan geldi.

Bursa''nın İnegöl ilçesinde yaşayan Filiz Akın Karabulut (43), evinde beslediği ‘Zeytin’ isimli yavru kedisini, sitenin bahçesinde partileri kesilmiş ve karnı parçalanmış halde ölü buldu. Karabulut, durumu polise bildirirken ihbarla olay yerine gelen ekipler, çevrede inceleme yaptı. Kedi ise belediye ekiplerince gömülmek üzere İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi''ne götürüldü. Karabulut''un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sokakta bulduğu bir gözü görmeyen, tedavisini ve bakımlarını yaptırdığı, ''Melo'' ismini verdiği kedisinin de haziran ayında yüzü parçalanarak öldürdüğünü kaydeden Karabulut, 5 ayda 4 kedisinden birinin yakıldığını, birinin darp sonucu diyaframının patladığını, birinin de kaybolduğunu söyledi. 

Karabulut, şöyle konuştu: "Zaten daha 6-7 aylıklar, yavrular. İnsana alışkın oldukları için herkese gidiyorlar ama maalesef sevgiyle yetiştirince de böyle insanlardan zarar görüyorlar. İstemeyenler var biliyorum ama bunu yapmak bir canilik. Sonuçta hiç kimseye zararı yok. Patilerini kesmek nedir? Karnını deşmek nedir? Yani çok zalimce. Bunu bir hayvana yapan; yarın herkese, her şeyi yapar. Geleceğin ruh hastaları yetişiyor." (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar