33 bin lira maaş verilecek: Lise mezunu binlerce memur alımı yapılacak

33 bin lira maaş verilecek: Lise mezunu binlerce memur alımı yapılacak
Ülke genelinde birçok kamu kurumu, lise mezunu adayları arasından toplam 1123 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilanlara göre, büro personeli, temizlik personeli, hizmetli, şoför, güvenlik görevlisi, teknisyen, uzman erbaş ve destek personeli gibi farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

BAŞVURU KOŞULLARI VE DETAYLAR

Lise mezunu adayların başvurabileceği ilanlar arasında Düzce Üniversitesi, Hukuk Suçları Araştırma Kurulu (HSK), Ticaret Bakanlığı, Danıştay Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ege Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Sultangazi Belediyesi gibi çeşitli kamu kurumları yer alıyor. Ayrıca, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) da bu alım ilanlarına katılan diğer kurumlar arasında bulunuyor.

Lise mezunu adayların başvurabileceği ilanlar arasında Düzce Üniversitesi, HSK, Ticaret Bakanlığı, Danıştay Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ege Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Sultangazi Belediyesi gibi önemli kamu kurumları bulunuyor. Ayrıca, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) da bu alımları gerçekleştireceğini duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar