3 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?

3 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor'da son olarak Kırmızı Takımdan Sema Aydemir'in elenmesiyle haftalık takım sistemine geçildi. Gerçekleştirilen konseyde Survivor yeni takımlar belli oldu. Yeni takımlar ile dün akşam ilk defa Survivor dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takım haftanın ilk Survivor eleme adayını çıkardı.

Survivor''da dokunulmazlık oyunları kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Şampiyonluk hayali kuran yarışmacılar dokunulmazlık oyununu kazanarak en azından bir hafta daha yarışmada kalmayı garantilemek için sahaya çıkıyorlar.

Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte 3 Haziran 2022 Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayı...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam oynanan Survivor dokunulmazlık oyunu nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Survivor dokunulmazlık oyununun ilk turunu 8 - 3 skorla Kırmızı Takım kazandı. İkinci tur ise 8 - 6 skorla Mavi Takımın galibiyeti ile sonuçlandı. Best Of''a (En iyilere) kalan yarışta 3 - 1 skorla Kırmızı Takım dokunulmazlık oyununu kazandı. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor eleme adayı, yapılan konseyin ardından belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Hikmet oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

Survivor''da haftalık takım dönemi dün akşam itibarıyla başladı. Takımların en yüksek performansa sahip olan yarışmacıları takım kaptanı olacaklar ve haftalık takımları oluşturacaklar. Bu hafta Kırmızı takımda en yüksek performanslı yarışmacı Adem olurken, Mavi takımdaki en yüksek performansa sahip isim ise Nagihan oldu.

Adem ve Nagihan arasında daha yüksek performans yüzdesine sahip olan yarışmacının Nagihan olduğu açıklandı. Buna göre ilk seçme hakkı Nagihan''a verildi. İşte bu haftaki kırmızı ve mavi takım... 

KIRMIZI TAKIM

Adem

Anıl 

Batuhan 

Nisa

Evrim 

MAVİ TAKIM

Nagihan

Ayşe

Atakan

Berkan

Ogeday

Hikmet

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar