3 yaşındayken terk etmişlerdi! 20 yıl sonra hem ablasına hem babasına kavuştu

3 yaşındayken terk etmişlerdi! 20 yıl sonra hem ablasına hem babasına kavuştu
ATV'nin sevilen programı Esra Erol’da, duygu dolu anlar yaşandı. 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşi Aleyna Yılmazer’in annesi tarafından Düzce Koçyazı köyünde bir evin bahçesine bırakıldığını anlatarak yardım istedi.

ATV'nin canlı yayınında duygusal anlar yaşandı. Fatma Çay, uzun yıllardır aradığı kız kardeşi Aleyna Yılmazer'i bulabilmek için stüdyoya gelip Esra Erol’dan yardım istedi. "İçimde çok büyük bir yangın var. İnsan görmediği birini de özleyebiliyormuş. Bana umut olun" diyerek yardım talebinde bulunan Fatma Çay, programın yardımıyla kız kardeşine kavuştu.

640xauto-001.webp

YILLAR SONRA KIZ KARDEŞLER KAVUŞTU

24 yaşındaki genç kadının anlattığına göre, kız kardeşi Aleyna Yılmazer'in asıl adı Selin Yıldırım'mış. Esra Erol'un programa katılan annesi Sevgi Yılmazer tarafından üç yaşındayken köyde bir evin bahçesine bırakılan Selin, yıllar sonra ablası Fatma Çay'ın çabaları ve Esra Erol'un programının desteğiyle ailesine kavuştu.

6y.jpg

Stüdyoda gerçekleşen duygusal buluşma sırasında, abla kardeş uzun süre birbirine sarılarak hasret giderdi. Selin, güzel bir ailede büyüdüğünü ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Babası İsmail Bey de yıllar sonra kızı Selin ile kavuşmanın mutluluğunu yaşayarak, "Esra Erol'dan Allah razı olsun. Bizi kavuşturdu" ifadelerini kullandı.

Esra Erol bilgilerin tamamen örtüştüğünü vurgulayarak DNA testi yapılması gerektiğini dile getirdi. Bu beklenen test sonuçlarıyla birlikte aile bağları kesin olarak doğrulanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar