4 Haziran Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu

4 Haziran Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor Türkiye’de dün akşam kritik bir dokunulmazlık oyunu oynandı. 4 Haziran Cumartesi akşamı Mavi takım ile Kırmızı takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yeni takımlarla yarışmaya devam eden takımlar finale sayılı gün kala Survivor dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için ter döktü.
Survivor 2022''de dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Hafta başında yeni kurulan Mavi takım ile Kırmızı takım, dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte 4 Haziran 2022 Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları...
 
KAZANAN MAVİ TAKIM OLDU
 
Survivor dokunulmazlık oyunu heyecanı dün akşam devam etti. Survivor''da dokunulmazlık oyununun ilk turunu 8 - 5 Mavi takım kazandı. İkinci turu da 8 - 7 Mavi takımın kazanmasıyla iletişim ve dokunulmazlık oyununun galibi Mavi takım oldu.
 
 
SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Survivor ikinci eleme adayı Kırmızı takımdan çıktı. Yapılan ada oylamasında 2. eleme adayı Evrim Keklik oldu. Survivor''da ilk eleme adayı yapılan konseyin ardından belli olmuştu. Haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Hikmet seçilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar