29 Ekim'de hava nasıl olacak? İşte Cumhuriyet'in 100. Yılının kutlanacağı 29 Ekim hava durumu

29 Ekim'de hava nasıl olacak? İşte Cumhuriyet'in 100. Yılının kutlanacağı 29 Ekim hava durumu
Cumhuriyet'imizin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda havanın nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 29 Ekim 2023 Pazar günü hava durumu...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda havanın nasıl olacağı sorgulanıyor. Cumhuriyet Bayramı hava durumu raporları sık sık araştırılmaya başlandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle 29 Ekim bu sene daha büyük coşkuyla kutlanacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önümüzdeki 5 günün hava durumu raporları yayınlandı. İşte hava durumu...


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NDA HAVA NASIL OLACAK?


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu sene Pazar gününe denk gelmiş olacak. Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu sebebiyle birçok ilde törenler ve etkinlikler gerçekleşecek.

29 Ekim Pazar günü Marmara bölgesinde parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. 29 Ekim’de İstanbul ve çevresinde hava yine kapalı olacak, hatta bazı bölgelerde yağış da olabilecek. İstanbul 23 derece olurken, bulutlu olacak.

Diğer büyük illerden Ankara ve İzmir’de ise Pazar günü yağmur olmayacak. Bu şehirlerde hava bulutlu olacak. Ankara 24 derece olurken, İzmir 26 derece olacak ve her iki şehir de bulutlu bir havada olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar