26 Mart Survivor eleme adayı belli oldu

26 Mart Survivor eleme adayı belli oldu
Yarışmanın 26 Mart Cumatesi günü yayınlanan yeni bölümününde dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları eleme adayı çıkarmamak için kıyasıya mücadele verdi. Yapılan aramalarda Survivor izle, Survivor 26 Mart, Survivor All Star dokunulmazlık oyunu izle gibi ifadeler yer aldı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Survivor''da heyecan devam ediyor. 26 Mart Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet etti. Survivor All Star''da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar takımlarına dokunulmazlığı kazandırmak için parkurda ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Ünlüler takımı hem erkekler hem de kadınlar da önde sürdürdüğü oyunu 2-0 kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.
 

 
SURVIVOR ELEME ADAYI HİKMET OLDU
 
Ünlüler takımının dokunulmazlığı kazanmasının ardından gönüllüler takımı ada konseyine gitti. Yapılan oylamada en yüksek oyu alan Hikmet haftanın ikinci eleme adayı oldu. İlk eleme konseyinde aday olan isim yine Gönüllüler takımından Evrim olmuştu.
 

 
ELİF YARIŞMAYI BIRAKTI
 
Sağlık ve mental sorunlar yaşayan ünlüller takımı yarışmacılarından Elif yarışmayı bıraktı. Bu gelişme sonrası Survivor''da bu hafta eleme olmayacak. Birleşme partisine mevcut takımlarla gidilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar