24 Kasım'da MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı? İşte MasterChef'te ödülü kazanan isim...

24 Kasım'da MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı? İşte MasterChef'te ödülü kazanan isim...
MasterChef'in yeni bölümü sonrası ödül oyununu kazanan isim merak ediliyor. Yarışma tüm heyecanıyla sürerken MasterChef All Star'ın 24 Kasım tarihli son bölümünde ödül oyununu kazanan isim belli oldu. İşte merak edilenler...

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te ödül oyununu kazanan yarışmacı, Cuma akşamı yaşanan ödül heyecanı ile belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'ın son yayınlanan bölümünde mavi ve kırmızı takım ödül oyununda karşı karşıya geldi.

Öğretmenler Günü'ne özel yayınlanan bölümünde, yarışmacıların öğretmenleri sürpriz bir şekilde stüdyoya geldi.

ÖDÜL OYUNUNDA İLK TURU KİMLER KAZANDI?


Düellonun ilk turunda 4 yarışmacı başlangıç, 4 yarışmacı ana yemek ve 4 yarışmacı ise tatlı tabağı hazırladı. Eşleşmeler ise şöyle gerçekleşti:

Cemre-Tolga:

Alican-Batuhan

Hasan-Sergen

Barbaros-Tahsin

Esra-Eren

Dilara-Kıvanç


Verilmiş olan süre ile birlikte yarışmacılar en iyi tabağı yapmak amacıyla öğretmenleri ile beraber mücadele verdi. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonucu ikinci tura çıkan yarışmacılar Tolga, Barbaros, Dilara, Hasan, Esra, Batuhan ve Barbaros olmuş oldu.


ÖDÜLÜ KAZANAN HASAN OLDU


İlk turun ardından yarışmacılar ikinci etaba çıktı ve bu defa herkes sıfır atık konseptinde karşı karşıya geldi. Bu etap sonunda da şefler yaptıkları değerlendirme sonucu en iyi tabağı Hasan ve Barbaros'un tabağı olarak seçti. Şeflerin kararı ile ödülü kazanan isim ise Hasan oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar