2. Sayfa’ya veda etmişti! Gülşen Yüksel’in yerine gelecek isim belli oldu

2. Sayfa’ya veda etmişti! Gülşen Yüksel’in yerine gelecek isim belli oldu
Televizyon dünyasının uzun soluklu programlarından biri olan ve 18 yıldır ekranlara gelen 2. Sayfa programının sevilen sunucusu Gülşen Yüksel, partneri Müge Dağıstanlı ile yollarını ayırdı. Yüksel'in yerine kimin geleceği ise merak konusu oldu.

Gülşen Yüksel, TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına veda etti. Gülşen Yüksel vedasında "Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum" dedi. Yüksel'in yerine kimin geleceği ise belli oldu.

trtr.jpg

GÜLŞEN YÜKSEL 2. SAYFA’YA VEDA ETTİ

Gülşen Yüksel vedasında, "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...." ifadelerini kullanarak Müge Dağıstanlı'ya olan güvenini dile getirdi.

GÜLŞEN YÜKSEL’İN YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Yapılan açıklamaya göre, 2024'te Müge Dağıstanlı, TV 8 ekranlarında "Aramızda Kalmasın" programı ile izleyicilerle buluşacak. Dağıstanlı'nın yeni partneri ise gazeteci Ali Eyüboğlu olacak. İkilinin bu yeni işbirliğiyle ekranlara farklı bir enerji katacağı ve izleyicilere keyifli anlar yaşatacağı belirtiliyor. Programın, 2. Sayfa'dan sonra da izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar