2 polisi silahla yaralamıştı: O saldırgan yakalandı

2 polisi silahla yaralamıştı: O saldırgan yakalandı
Fatih'te 2 polis memurunu silahla yaralayan ve Başakşehir'de bir kişiyi öldüren Güven Güler yakalandı.

İstanbul''un Fatih Nişanca Mahallesi''nde kimlik kontrolü yapan 2 polis memuru, durdurdukları 2 şüpheli şahıs tarafından silahla vurulmuştu Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı memurlar hastaneye kaldırılmıştı. 

VALİLİK AÇIKLAMASI 

İstanbul Valiliği''nden yapılan açıklamada, saat 10.50 sıralarında Nişanca Mahallesi Kenanbey Sokak''ta kimlik uygulaması yapan Emniyet ekibine, kimlikleri sorulan 2 şüpheliden biri olan G.G. tarafından ateş açıldığı belirtildi.

Olayda 2 polis memurunun yaralandığı dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yaralanan polislerimizden birinin hayati tehlikesi mevcut olup, kimliği belirlenen şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Yapılan çalışmalarda, G.G. adlı şahsın bugün saat 01.00 sıralarında Başakşehir ilçemiz Güvercintepe Mahallesi''nde meydana gelen olayda E.M. (28) adlı şahıs ile 06.00 sıralarında Başakşehir ilçemiz Güvercintepe Mahallesi''nde G.G (61) adlı şahsı silahla vurarak öldürdüğü, S.T. (35) ve A.T. (42) adlı şahısları ise silahla yaraladığı tespit edilmiştir. 2 farklı kasten öldürme ve 2 yaralama olayının şüphelisi G.G''nin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Yaralanan polis memurlarımıza Allah''tan acil şifalar diliyoruz."

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Başakşehir''de 2 kişiyi öldürdükten sonra Fatih''te polisleri vuran Güven Güler yakalandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar