2. dönem ne zaman başlıyor? İkinci ara tatil ne zaman olacak?

2. dönem ne zaman başlıyor? İkinci ara tatil ne zaman olacak?
Öğrenciler tarafından ikinci dönemin ve ikinci ara tatilin ne zaman başlayacağı internette araştırılıyor. Birçok öğrenci MEB'in açıklamasını bekliyor. Peki 2. dönem ne zaman başlıyor? İkinci ara tatil ne zaman olacak?

Öğrencilerin dinlenme ve derslerden uzaklaşma fırsatı bulduğu ara tatiller, her yıl hem aileler hem de çocuklar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. İlk ara tatilin sona ermesiyle birlikte öğrenciler ikinci ara tatilin ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Öğrenciler, bu dönemde biraz rahatlamak ve enerji toplamak amacıyla ikinci ara tatil tarihini merakla bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmi olarak eğitim öğretim takvimi duyuruldu. Takvime göre de öğrencilerin merakla beklediği 2. ara tatilin tarihi netleşti. Peki, okullarda 2. ara tatil ne zaman başlayacak ve ne zaman sona erecek?

2. DÖNEM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 2 Şubat 2024 Cuma günü tamamlanacak. Bu dönemde öğrenciler, bir süre dinlenme ve enerji toplama fırsatı bulacaklar.

İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak. İkinci dönemin sona ereceği tarih ise MEB'in takvimde 14 Haziran 2024 Cuma günü olarak belirlenmiş. Ayrıca ikinci dönem ara tatili, 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında olacak. Bu dönemde öğrenciler, ikinci ara tatil sürecinde dinlenme ve hazırlıklarını tamamlama imkanı bulacaklar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar