2 Aralık dolar ne kadar oldu? Dolar ve euro haftayı nasıl kapattı? İşte 2 Aralık güncel dolar ve euro fiyatları

2 Aralık dolar ne kadar oldu? Dolar ve euro haftayı nasıl kapattı? İşte 2 Aralık güncel dolar ve euro fiyatları
2 Aralık Cumartesi haftanın altıncı gününde dolar ve euronun geldiği rakam arama motorlarında sorgulanıyor. Haftanın altıncı gününde dolar yukarı yönlü ibreyi gösteriyor.

Dolar ve euroda son durum!

2 Aralık Cumartesi günü döviz piyasalarında yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İsrail ve Filistin arasındaki gerilimlerin etkisiyle dalgalı seyreden dolar ve euro, yatırımcıların merak konusu haline geldi. İşte bugünün döviz kurları:

DOLAR: Önceki gün kapanışını 28,8960 TL'den gerçekleştiren dolar, bugün alış fiyatında 28,8712 TL ve satış fiyatında 28,9208 TL olarak işlem görüyor. Doların yukarı yönlü hareket ettiği gözlemleniyor.

EURO: Geçtiğimiz günlerde rekor seviyelere ulaşan euro, önceki gün kapanışını 31,4606 TL üzerinden yapmıştı. Bugün ise euroda %0,02'lik bir değişim yaşandı ve alış fiyatı 31,4364 TL olarak belirlendi. Euro satış fiyatı ise 31,4850 TL olarak görülüyor. Euro'nun aşağı yönlü bir seyir izlediği gözlemleniyor.

Döviz piyasasındaki bu güncel durum, ekonomiyle ilgilenen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Olaylara bağlı olarak döviz kurlarında yaşanabilecek dalgalanmaları izlemek, piyasa takibi yapmak önem taşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar