17 yaşındaki çocuk tartıştığı dedesini tabancayla vurdu

17 yaşındaki çocuk tartıştığı dedesini tabancayla vurdu
İzmir Bayraklı'da 17 yaşındaki çocuk tartıştığı dedesini bacağından vurdu.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşanan talihsiz bir olay, aile içi tartışmanın nasıl trajik sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. 74 yaşındaki Mehmet A., 17 yaşındaki torunu Kadir Emre K. ile aralarında çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen bir tartışma sonucunda bacağından vurularak yaralandı.

Olay, Bayraklı ilçesine bağlı 2115 Sokak'ta sabah saat 09.30 sularında meydana geldi. Dedesi ile arasında çıkan tartışmanın kızışması üzerine Kadir Emre K., yanında bulundurduğu tabanca ile Mehmet A.'yı bacağından vurdu. Çevredekilerin silah sesi üzerine durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirmesiyle olay yerine hızla ulaşan ekipler, yaralı Mehmet A.'ya ilk müdahaleyi yaparak hemen Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk etti.

Olay sonrası kaçan genç Kadir Emre K., polis ekiplerince kısa sürede yakalandı ve Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Yaralanan Mehmet A.'nın sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar