15 Mayıs Survivor'da altıncı eleme adayı belli oldu...

15 Mayıs Survivor'da altıncı eleme adayı belli oldu...
Survivor All Star'da 15 Mayıs 2022 Pazar akşamı altıncı gitme adayı belli oldu. Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu.
Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Ünlülerin önde götürdüğü oyunun kazananı merak konusu oldu. Kadınlar yarışını 8-6 ünlüler aldı. Erkekler mücadelesini de 8-2 ünlüler kazandı. Böylece 6. dokunulmazlık da ünlüler takımının oldu.
 
SURVIVOR''DA HALKA GERGİNLİĞİ
 
Kazanan takım tavuk burger ve patates püresi yeme hakkını elde etti. Öte yandan oyun sırasında Sude''ye karşı kaybeden Evrim''in fırlattığı halka bir anda ünlüler benchine gitti. Anıl son anda hallkadan kurtulurken Adem kaçamadı. Olayın ardından Sema ise Evrim arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Evrim, ''''Ben özrümü diledim, Adem bir şey demiyor sen tepki veriyorsun." diyerek Sema''ya tepki gösterdi ve Sema ise "Düş yakamızdan, sen ne demek istiyorsun. Neyimiz var bizim Adem''le.'''' ifadelerini kullandı.
 
Evrim''in yanıtı ise ''''Sen nereye çekiyorsun konuyu ya." oldu. Oyunu kaybeden Nisa''nın ise atış duvarına kafa atması da dikkat çekti.
 
SURVIVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor 2022 yarışmasında üst üste 6 dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı oldu. Survivor All Star 2022''de ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Evrim Keklik olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı ise Nisa oldu. Haftanın 3. eleme Berkan Karabulut olurken; haftanın 4. eleme adayı Seda oldu. Haftanın beşinci eleme adayı yapılan oylama sonucu Ogeday olarak belirlendi.
 
Dün yapılan oyunlarda Mavi takımda Atakan, Kırmızı takımda da Anıl dokunulmazlık aldı. Dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybettiği için konseye gidildi. Konseyde yapılan oylamayı Acun Ilıcalı açıkladı.
 
Konseyde yapılan oylamada 6. eleme adayı Hikmet seçildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar