14 Mayıs Survivor'da beşinci eleme adayını Acun Ilıcalı açıkladı

14 Mayıs Survivor'da beşinci eleme adayını Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor All Star'da 14 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı beşinci gitme adayı belli oldu. Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu.
İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Kadınlar mücadelesini 8 - 3 Kırmızı takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım genel skorda 1 - 0 öne geçti. Erkekler mücadelesini de 8 - 3 skor ile Kırmızı takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2- 0 skor ile Kırmızı takım oldu.
 
Bu durumda Kırmızı takım gerçekleşen 5 dokunulmazlık oyununun tamamını üst üste kazandı. Acun Ilıcalı dün akşam konseyde yeni bir gelişmeyi duyurdu. Ödül oyunlarından birini Survivor- Yunanistan takımı ile oynayacaklarını belirtti. Ilıcalı, ''''Bu haftaki üçüncü dokunulmazlıktan sonra Türkiye-Yunanistan arasında ödül oyunu oynanacak ve beraber ödüle gideceksiniz'''' dedi.
 
Önceki gün yapılan oylamada dördüncü eleme adayı, 4 oyla Seda olmuştu. Böylelikle çemberin daraldığı Survivor 2022''de Seda potaya giren ilk isim oldu.
 
"BU BENİM İLK POTAM"
 
Seda, açık oylamada isminin çıkmasının ardından, ''''Şaşırmadım zaten olması gereken buydu. Kaybettik. Ben kendi senemde potaya bile girmemiştim. Bu benim ilk potam'''' ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı dün yapılan konseyde artık dokunulmazlığın bire indirildiğini açıkladı. Bu haftadan itibaren takımlarda sadece bir kişi dokunulmaz olacak. Dün yapılan oyunlarda mavi takımda Hikmet dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı takımda ise Anıl ve Ayşe dokunulmazlığa ulaşan isimler oldu.
 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor''da bu hafta beş dokunulmazlığı da üst üste gönüllüler kaybetti. İlk dört aday; Evrim, Nisa, Berkan ve Seda oldu. Dün yapılan konseyde mavi takımda sadece Nagihan, Ogeday ve Atakan''dan birinin ismi yazılması gerekiyordu. Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Yapılan oylamada 5. gitme adayı olarak Ogeday seçildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar