14 kez piyangoyu kazandı: Sırrını açıkladı!

14 kez piyangoyu kazandı: Sırrını açıkladı!
Romanyalı ekonomist Stefan Mandel piyangoyu kazanmak için mükemmel bir formül geliştirdi. Mandel bu formül ile 16 kez ikramiye kazandı.

Günümüzde bir kişinin piyango kazanma olasılığının oldukça düşük olduğu genel bir bilgi haline geldi. Yıldırım çarpması riskinin, şanslı bir piyango bileti seçme olasılığından daha yüksek olduğu sıkça ifade edilen bir istatistiktir.

Bir piyango bileti için milyonlarca olası kombinasyon olduğunda, büyük ikramiyeyi kazanma şansının artması için çok sayıda bilet satın almak gerekmektedir. Romanyalı ekonomist Stefan Mandel, yatırımcılar ve Uluslararası Loto Fonu (ILF) adlı bir sendikanın yardımıyla bu zorlu görevi başardı ve dünya genelinde toplamda 14 piyango kazandı.

milli-piyango.jpg

Mandel, bir röportajda şunları söyledi: "Teorik olarak herkes olası tüm kombinasyonları satın alabilir. Herhangi bir lise öğrencisi bile bu kombinasyonları hesaplayabilir."

Mandel, sonunda Virginia'daki bir piyangoyu hedef alarak başarılı oldu. Bu piyango, altı sayı seçme kurallarıyla ilgili olarak yalnızca 7.059.052 olası kombinasyona sahipti. Virginia'nın insanlara bilet satın alma ve evde basma imkanı sağlaması, Mandel'in bu işlemi daha az zahmetli hale getirmesine yardımcı oldu.

milli-piyango-2.jpg

Şubat 1992'de sendika, 27 milyon dolarlık bir ikramiye kazandı. Mandel ve ekibi, her bir bileti satın aldıkları için ikinci, üçüncü, dördüncü sıralardaki biletler için ek ödüller de kazandılar.

Mandel ve ILF, CIA ve FBI dahil olmak üzere 14 uluslararası kurum tarafından soruşturuldu, ancak her ikisi de herhangi bir yanlış davranıştan suçsuz bulundu.

MANDEL'İN PİYANGO KAZANMASININ ARDINDAKİ FORMÜL NEDİR?

Mandel'in 6 adımda lotoyu tutturma formülü şu adımlardan oluşuyor:

  1. Muhtemel kombinasyonların sayısını hesaplayın.
  2. Lotoda büyük ikramiye miktarının en az 3 katı olduğu anı bekleyin.
  3. Her kombinasyon için para ödeyecek bir kişi bulun.
  4. Her kombinasyon için loto oynayın ve kuponların çıktılarını alın.
  5. Kuponları loto bayiine götürün.
  6. İkramiyeyi kazanın ve yatırımcılara paralarını ödemeyi unutmayın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar