13 saat süren Seçil Erzan duruşması ertelendi

13 saat süren Seçil Erzan duruşması ertelendi
İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma, toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan ve 6 sanığın davasında tanık dinlenmesi için Pazartesi gününe ertelendi.

Seçil Erzan davası sabah saat 11.30'da başlamış, öğlen saat 13.30'da ara verilmiş ve 14.30'da yeniden başlamıştı.

Toplamda 13 saati aşan bir süre boyunca devam eden duruşmada, tanık ifadelerinin alınmasına rağmen sanık avukatları müvekkillerinin tahliyesini talep etti. Müşteki Mert Zeydanlı'nın ifadesinde, şube müdürü Seçil Erzan'ın kendisine özel bir fondan bahsettiğini ve tekliflerde bulunduğunu, ancak güvence konusundaki soruları nedeniyle bu tekliflere yanaşmadığını belirtti.

Zeydanlı, Seçil Erzan'ın para talebinin hiç bitmediğini ifade ederek, 400 bin dolarlık ödemeyi aldıktan sonra hemen yeni tekliflerle geldiğini ve bu durumu sorgulamadığı takdirde içerdeki parayı alamayacakları söylendiğini dile getirdi. Zeydanlı, şikayetçi olduğunu belirterek, Seçil Erzan'ın para talebinin hiç bitmediğini vurguladı.

Duruşma savcısı tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep etti, ancak sanık avukatları müvekkillerinin tahliyesini istedi. Mahkeme başkanı duruşmanın uzun sürdüğünü belirterek, tanıkların dinlenmesi ve dinlenmeyen şikayetçilerin ifadelerinin alınması için duruşmayı 15 Ocak Pazartesi gününe erteledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar