10 gündür kayıp olan Müslüme'nin son görüntüleri ortaya çıktı

10 gündür kayıp olan Müslüme'nin son görüntüleri ortaya çıktı
Mersin'in Gülnar ilçesinde, Yağal ailesinin kayıp kızları Müslüme'yi (3) arama çalışmalarında, 10'uncu güne girildi. Müge Anlı'da gündeme gelen konuyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Müslüme'nin son görüntüleri ortaya çıktı.


Müge Anlı'da aranan Yörük kızı Müslüme'nin akıbetini tüm Türkiye öğrenmek istiyor. Mersin'de 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal, sır bir şeklide ortadan kayboldu. Arama çalışmalarına 10. günde de devam ediliyor. Sabah'ın haberine göre, küçük kızın son görüntüleri ortaya çıktı.

muslume2.jpg

Gülnar ilçesinde, 10 Kasım'da, ailesi çadır kurduğu sırada ortadan kaybolan Müslüme Yağal'ı arama çalışmaları, 10'uncu günde de sürdürülüyor. Bugüne kadar küçük kızdan herhangi bir iz bulunamazken, jandarma ekipleri de ortaya atılan tüm iddiaları mercek altına alıyor. Bölgedeki farklı alanlara arama noktası kuran jandarma, şüpheli araç ve sürücü bilgilerini kontrol ediyor.

muslume1.jpg

KAYIP MÜSLÜME'NİN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin durumunu merek ettiği küçük kızın sokakta yürüdüğü görülüyor. 

muslume3.jpg

NE OLDU?

Yörük kızı Müslüme Yağal'ı (3) arama çalışmalarına devam ediliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı da programında konuyu gündeme getirdi. Küçük kızın son görüntüleri ortaya çıktı. Olay 10 Kasım'da Mersin'de meydana gelmişti. Karaman'dan kış mevsimini geçirmek için Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Yanışlı Mahallesi'ne göçen Sarıkeçili Yörükler'den Yağal ailesi, 10 Kasım'da konaklayacakları çadırı kurduktan sonra saat 17.00'de kızlarının kaybolduğunu fark etti. Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme'yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar