YSK Başkanı Yener: Sandıkların yüzde 51,2'si açıldı

YSK Başkanı Yener: Sandıkların yüzde 51,2'si açıldı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelindeki yerel seçim sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

YSK Genel Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yener, oy kullanma işlemlerinin devam ettiğini belirtti ve sandıkların yüzde 51,2'sinin açıldığını duyurdu.

Yener, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Şu an itibarıyla sandıkların yüzde 51,2'si açılmış durumdadır. Veri akışı da devam etmektedir. Bu süreçte görev alan il ilçe seçim kurulu başkanlarımıza, Yüksek Seçim Kurulu personeline, sandıklarda görevli olan kamu görevlilerine, siyasi parti temsilcilerine gerçekleştirmiş oldukları özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum."

989.jpg

Geçici sonuçlar ve seçime katılım oranıyla ilgili soruları da yanıtlayan Yener, "Şu anda veri akışı devam ettiği için vereceğimiz rakam yanıltıcı olabilir. Gün içerisinde sizlerle paylaşabiliriz oranı. Şu an için söyleyeceklerimiz bunlar. Tüm vatandaşlarımıza siyasi partilerimize sonuçların hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar