Cübbeli Ahmet’ten Aziz Yıldırım itirafı! Fenerbahçe'nin neden kazanamadığını açıkladı

Cübbeli Ahmet’ten Aziz Yıldırım itirafı!  Fenerbahçe'nin neden kazanamadığını açıkladı
Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayında Fenerbahçenin şampiyon olamamasının gerçek nedenini açıkladı.

İsmailağa Cemaati ile yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmeyen Cübbeli Ahmet Hoca Ekol TV ekranlarında Koray Şerbetçi’nin canlı yayın konuğu oldu. Cübbeli Ahmet’in “Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?” sorusuna verdiği cevap dikkat çekti.

323323.jpg

Şerbetçi ve Cübbeli Ahmet gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparken Fenerbahçe'nin uzun yıllardır Süper Lig'te neden şampiyon olamadığına dair bir açıklama yaptı.

Cübbeli Ahmet “Aziz Başkan olmadığı için ben de dua etmiyorum. Onun için dersine iyi çalışan kazanır” diyerek Fenerbahçe’nin başarısızlığını ifade etti.

slk.jpg

Süper Lig’in 2023- 2024 tablosuna göre takımların puan durumları şöyle:

Galatasaray 93

Fenerbahçe 89

Trabzonspor 58

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe son olarak Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını yeniden canlandırdı.

Son dakika... Aziz Yıldırım: Süper Kupa finaline A Takım kadrosu ile çıkılmalıdır! - Futbol

Maçın 30. dakikasında Michy Batshuayi'nin golüyle öne geçen Fenerbahçe, 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin skoru 2-0'a taşıyan golüyle rahat bir nefes aldı. Beşiktaş, 82. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle farkı bire indirse de maçı çeviremedi.

Bu galibiyetle Fenerbahçe, puanını 89'a çıkararak lider Galatasaray'ın dört puan gerisinde ikinci sırada yer almayı sürdürdü. Beşiktaş ise 51 puanla orta sıralarda kalmaya devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar