Vicdansızlık bir bitmedi! Hamile köpeği tüfekle vurdular

Vicdansızlık bir bitmedi! Hamile köpeği tüfekle vurdular
Hayvanlara işkence şiddet azalması gerekirken artmaya devam ederken Bartın’da hamile köpek bir cani tarafından tüfekle vuruldu.

Seda Mercan, sahil kenarında yaralı olarak bulunan anne köpeği ve beş yavrusunun fark etti ve ardından köpekleri özel bir veteriner kliniğine götürdü. Veteriner klinikte yapılan kontrollerde anne köpeğin omurilik ve ayaklarında çok sayıda saçma bulunduğu ortaya çıktı ve vurulduktan sonra doğum yaptığı anlaşıldı.

SAĞ BACAĞI FELÇ KALDI

Bartın'daki klinikte yaklaşık üç saat süren operasyon sonrasında saçmalar başarıyla çıkarıldı. Ancak bir haftalık fizik tedaviye rağmen köpeğin sağ arka bacağı felç kaldı ve bu nedenle sağ arka bacak ile kuyruğu ampute edildi.

aa-20240421-34328269-34328267-silahla-vurulmus-haldeyken-dogum-yapan-kopek-tedavi-altina-alindi.jpg

Anne köpeğin tedavisi devam ederken yavrularından birinin kaybedildiği belirtildi. Anne köpeğin lazer yöntemi ve yürütme egzersizleriyle tedavi sürecinin devam ettiği ifade edildi.

aa-20240421-34328269-34328266-silahla-vurulmus-haldeyken-dogum-yapan-kopek-tedavi-altina-alindi.jpg

Veteriner hekim Ömer Faruk Alkan, köpeğin durumunu değerlendirirken ilk geldiğinde durumunun kötü olduğunu ve yapılan röntgen çekiminde omurilik içinde ve vücudun çeşitli yerlerinde saçmaların bulunduğunu belirtti. Köpeğin genel durumunun takip edildiğini ve uzun bir tedavi sürecinin gerekebileceğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar