Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Kritik tarih 13 Mayıs.

Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Kritik tarih 13 Mayıs.
Ziraat Türkiye Kupası finalinin ev sahibi stadyumu, heyecanla beklenen karşılaşmanın oynanacağı tarihten sadece bir gün önce, 13 Mayıs Pazartesi günü belirlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) alınan bilgilere göre, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupa finalinde karşı karşıya geleceği kulüp yöneticilerini bir istişare toplantısı için bir araya getirecek.

Beşiktaş'ı temsilen Başkan Hasan Arat ve Trabzonspor'u temsilen Başkan Ertuğrul Doğan'ın katılacağı bu önemli toplantı, TFF'nin Riva'daki merkezinde saat 13.00'te başlayacak.

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük'e karşı muhteşem bir performans sergileyerek 4-0'lık bir galibiyet elde etti.

BÜYÜK RESİM

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 16. kez Türkiye Kupası finalinde yer alacak. Daha önce çıktığı 15 finalden 9'unu kazanan Karadeniz ekibi, bu sefer de kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor. Son olarak 2019-20 sezonunda Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor'u yenerek şampiyon olan Trabzonspor, bu başarısını bu yıl da sürdürmeye çalışacak. Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini Onuachu, Fountas ve Umut Bozok kaydederken, takım toplamda 7-2'lik bir skorla finalde yer almayı garantiledi.

2 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Beşiktaş ile daha önce 4 kez Türkiye Kupası finalinde karşılaşan Trabzonspor, bu maçlardan 2'sini kazanırken, 2'sinde de Beşiktaş'a mağlup oldu.

Formun Üstü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar